Trendystyle.net | Fashion trends | Doorzichtige mode. Hoe ver ga jij?

Doorzichtige mode. Hoe ver ga jij?

Vorige week zag ik op straat (ja, op straat!) een meisje met een doorzichtige top …

Doorzichtige mode

Vorige week zag ik op straat (ja, op straat!) een meisje met een doorzichtige top zonder bh. Werkelijk niets verhullend! ‘Niet twee maar vier ogen die je aanstaren’, zou een goede vriend van me zeggen. Het was een supermooi meisje en ze had zo de catwalk op gekund. Een plaatje! Maar toch ben ik er nog niet over uit of dit nu ‘mooi en heerlijk vrijgevochten’ is (jaren ’70!) of toch ietwat ‘embarrassing’?

Een ander ‘grensgeval’ zag ik op de catwalk van Byblos voor zomer 2013. Als finale exit showde een model in een superdoorzichtige jurk. Alleen de ‘spannende’ zones waren bedekt (waardoor ze volgens mij nog meer uitkwamen). Toen ze zich omdraaide, zag ik een kleine, zwarte string. De rest van haar billen was nagenoeg bloot. Natuurlijk ratelden de camera’s als een gek om deze creatie te vereeuwigen. ‘Naakt’ doet het in de media altijd goed.

Maar nu mijn vraag. Hoe dragen jullie doorzichtige mode? Ikzelf draag graag doorzichtige blouses met een mooie beha of top eronder. En ik wil ook nog wel eens een semi-doorzichtig jurkje dragen dat net het silhouet van je lichaam laat zien. Maar wat dragen jullie? Dragen jullie überhaupt doorzichtige kleding? En hoe ver gaan jullie?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE