Trendystyle.net | The Blonde Potato | Merry Xmas vanuit Hong Kong

Merry Xmas vanuit Hong Kong

Even een berichtje uit Hong Kong waar ik op dit moment ben. Het is hier …

kerstmis-hong-kong-07

Even een berichtje uit Hong Kong waar ik op dit moment ben. Het is hier – ondanks de protesten waar je misschien iets over gehoord hebt – volop Kerst. Gisteren ging ik met de ferry boat van het eiland naar Harbour City op het vasteland.

Dit enorme warenhuis staat helemaal in de teken van de Kerst. De entree was heel sfeervol gedecoreerd met witte ‘huisjes’, gouden sterren, kerstbomen en droomtreinen in de sneeuw.

Op het eiland zelf is vooral de shopping zone in Causeway Bay een spektakel. De kindertjes kunnen er zelfs een ritje in een kerstbal maken. Het is allemaal heel feestelijk. Ik was zelf helemaal weg van het koekhuisje met hertjes in de sneeuw in de doorzichtige kerstbal. Zo schattig. Erg leuk om dat dit allemaal te zien.

En Hong Kong zelf is en blijft schitterend. Gisteren was het – zoals iedere dag in deze periode – een grijze dag maar wel zachter dan de voorafgaande dagen. Het was echt heerlijk om op Kowloon (het vasteland) de Avenue of Stars (geïnspireerd door de Walk of Fame in Hollywood) te wandelen met uitzicht op het eiland en zijn wolkenkrabbers. Er is elke keer weer zoveel op het water te zien. Hong Kong is echt heel boeiend.

kerstmis-hong-kong-08 kerstmis-hong-kong-09 kerstmis-hong-kong-10 kerstmis-hong-kong-01 kerstmis-hong-kong-02 kerstmis-hong-kong-03 kerstmis-hong-kong-04 kerstmis-hong-kong-05 kerstmis-hong-kong-06

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE