Merry Xmas vanuit Hong Kong

kerstmis-hong-kong-07

Even een berichtje uit Hong Kong waar ik op dit moment ben. Het is hier – ondanks de protesten waar je misschien iets over gehoord hebt – volop Kerst. Gisteren ging ik met de ferry boat van het eiland naar Harbour City op het vasteland.

Dit enorme warenhuis staat helemaal in de teken van de Kerst. De entree was heel sfeervol gedecoreerd met witte ‘huisjes’, gouden sterren, kerstbomen en droomtreinen in de sneeuw.

Op het eiland zelf is vooral de shopping zone in Causeway Bay een spektakel. De kindertjes kunnen er zelfs een ritje in een kerstbal maken. Het is allemaal heel feestelijk. Ik was zelf helemaal weg van het koekhuisje met hertjes in de sneeuw in de doorzichtige kerstbal. Zo schattig. Erg leuk om dat dit allemaal te zien.

En Hong Kong zelf is en blijft schitterend. Gisteren was het – zoals iedere dag in deze periode – een grijze dag maar wel zachter dan de voorafgaande dagen. Het was echt heerlijk om op Kowloon (het vasteland) de Avenue of Stars (geïnspireerd door de Walk of Fame in Hollywood) te wandelen met uitzicht op het eiland en zijn wolkenkrabbers. Er is elke keer weer zoveel op het water te zien. Hong Kong is echt heel boeiend.

kerstmis-hong-kong-08 kerstmis-hong-kong-09 kerstmis-hong-kong-10 kerstmis-hong-kong-01 kerstmis-hong-kong-02 kerstmis-hong-kong-03 kerstmis-hong-kong-04 kerstmis-hong-kong-05 kerstmis-hong-kong-06

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE