Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends vrouw | Het Dior van Simons was weer grandioos!

Het Dior van Simons was weer grandioos!

Applaus voor Raf Simons. Hij heeft het modehuis Christian Dior in korte tijd een enorm …

christian-dior-04

Applaus voor Raf Simons. Hij heeft het modehuis Christian Dior in korte tijd een enorm moderne twist gegeven. De collectie voor winter 2015 2016 die vandaag showde getuigde ervan.

Op de catwalk strakke en grafische silhouetten – heel minimalistische – met opvallende prints en bewerkingen. De prints vertoonden golfbewegingen die in verschillende kleurstellingen met elkaar werden gecombineerd en soms zelfs aan ‘body paint’ deden denken. Pailletten en glanzende ‘netbewerkingen’ gaven tunieken en lange kokerrokken gaven het idee van ‘viskieuwen’.

De hoge laarzen met plexiglas hakken hadden iets van de jaren ’70, maar waren uiteindelijk toch weer enorm futuristisch. En de tassen… die hadden kleurschakeringen waar tropische vissen jaloers op zouden zijn!

Het Dior van Simons is vernieuwend, modern, geraffineerd. Raf Simons heeft een interessante weg ingeslagen. We zijn benieuwd naar het vervolg…

christian-dior-03 christian-dior-02

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE