Het Dior van Simons was weer grandioos!

christian-dior-04

Applaus voor Raf Simons. Hij heeft het modehuis Christian Dior in korte tijd een enorm moderne twist gegeven. De collectie voor winter 2015 2016 die vandaag showde getuigde ervan.

Op de catwalk strakke en grafische silhouetten – heel minimalistische – met opvallende prints en bewerkingen. De prints vertoonden golfbewegingen die in verschillende kleurstellingen met elkaar werden gecombineerd en soms zelfs aan ‘body paint’ deden denken. Pailletten en glanzende ‘netbewerkingen’ gaven tunieken en lange kokerrokken gaven het idee van ‘viskieuwen’.

De hoge laarzen met plexiglas hakken hadden iets van de jaren ’70, maar waren uiteindelijk toch weer enorm futuristisch. En de tassen… die hadden kleurschakeringen waar tropische vissen jaloers op zouden zijn!

Het Dior van Simons is vernieuwend, modern, geraffineerd. Raf Simons heeft een interessante weg ingeslagen. We zijn benieuwd naar het vervolg…

christian-dior-03 christian-dior-02

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE