Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 15x Vlechtkapsels voor de Feesten | Pagina 2

15x Vlechtkapsels voor de Feesten

15x Vlechtkapsels voor de Feesten of elke andere dag. Deze vlechtkapsels zijn hét remedie tegen een bad hair day.

Vlecht kapsel 6: losse visgraatvlecht

Vissegraatvlecht
15 Vlechtkapsels. Visgraatvlecht. Fashion show: Byblos
Vissegraatvlecht
15 Vlechtkapsels. Visgraatvlecht. Fashion show: Byblos

Deze visgraatvlecht is ongelooflijk cool en ‘fashion forward’. We simply love it. Het kapsel bestaat van achteren uit een losse visgraatvlecht; van voren is het haar luchtig omhoog getoupeerd. En vanuit de nek valt er een klein vlechtje heel nonchalant over de schouder naar voren.

In dit kapsel werd voor het kleine vlechtje een haarstreng gebruikt zodat het uiteinde van het vlechtje lekker wild kon worden getoupeerd zonder schade aan het haar. Vergeet niet om dit vlecht kapsel goed met haarspray te fixeren!

Vlecht kapsel 7: winters vlecht kapsel

15 Vlechtkapsels. Winters vlecht kapsel
15 Vlechtkapsels. Winters vlecht kapsel. Fashion Show: Moncler Gamme Rouge

Dit vlecht kapsel dat we op de catwalk van Moncler Gamme Rouge zagen, is misschien niet iets om letterlijk te kopiëren (dat geldt vooral voor de sneeuwspray), maar je kunt er wel ideeën van opdoen! Het idee is hier volgens ons: vlecht er maar op los, draai en twist de vlechten zoals je wilt en werk ze af met wat voor product dan ook: een mat product, hoogglans of misschien wel met uitwasbare haarkleuren in poedervorm. Wees creatief!

Vlecht kapsel 8: superbewerkelijk vlechtkapsel

15 Vlechtkapsels. Superbewerkelijk vlechtkapsel
15 Vlechtkapsels. Superbewerkelijk vlechtkapsel. Fashion Show: Kristina Ti

Dit kapsel is ongelooflijk bewerkelijk. Het is tot in de kleinste details uitgewerkt. Dit is niet een kapsel dat je zelf even snel thuis nadoet, maar misschien heb je een handige vriendin die de tijd heeft genomen om wat vlecht-tutorials op internet te bekijken?

15 Vlechtkapsels. Superbewerkelijk vlechtkapsel
15 Vlechtkapsels. Superbewerkelijk vlechtkapsel. Fashion Show: Kristina Ti

Hier nog een ongewikkelde vlechtkapsel van dezelfde fashion show. Het gevlochten knotje laag in de nek is als een soort ‘schelp’. Echt heel boeiend. Het kapsel mag in z’n geheel dan best moeilijk zijn, het knotje op zich doe je gemakkelijk na.

Vlecht kapsel 9: twee superstrakke vlechtknotjes

15 Vlechtkapsels. Twee superstrakke vlechtknotjes
15 Vlechtkapsels. Twee superstrakke vlechtknotjes. Fashion Show: Max Mara

Deze twee superstrakke knotvlechtjes kunnen hoofdpijn opleveren (de modellen backstage klaagden erover). Mooi zijn ze wel. Maak ze wat minder strak om jezelf pijn te besparen. Dit kapsel is vlot en ook leuk met een pet. Van voren ziet het er cool uit en als je je omdraait, piepen de knotjes als een verrassing onder de pet uit. Echt een idee voor een pittig look!

Vlecht kapsel 10: superlange ‘boho’-vlecht

15 Vlechtkapsels. Superlange 'boho'-vlecht
15 Vlechtkapsels. Superlange ‘boho’-vlecht. Roberto Cavalli

De lange boho-vlecht is gecombineerd met een lange lok van voren die met haarproduct een beetje ‘viezig’ is gemaakt. Je kunt dit doen met een haarcrème of gel, maar je kunt het haar van voren natuurlijk ook anders doen (een zijscheiding, een middenscheiding).

Hier komen natuurlijk wel wat haarstrengen aan te pas die je eerst met je eigen haar in een paardenstaart samenbindt. Daarna ga je vlechten en over het elastiekje dat alles bij elkaar houdt, strik je een lintje. Supermooi!

Op de volgende pagina meer foto’s van vlechtkapsels!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE