Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Haartrends 2021. Must-have voor krullenbollen: een krullende pony!

Haartrends 2021. Must-have voor krullenbollen: een krullende pony!

Eens was het een big no: pony’s en krullend haar. Maar de tijden veranderen. Volgens de haartrends voor lente zomer 2021 is de krullende pony een must-have.

Kapseltrends voorjaar 2020. Shag-pony
Kapseltrends 2021. Must-have voor krullenbollen: een krullende pony!

Dat je geen pony kunt hebben, als je haar krult, is een fabeltje. Pony’s in krullend haar zijn juist enorm trendy. Je hoeft maar naar de celebs te kijken. Zendaya, Lily Collins, Beyonce, Ciara… allemaal experimenteren ze op dit moment met curly bangs. Volgens de allernieuwste haartrends voor lente zomer 2021 is een beweeglijke, zelfs springerige pony hot hot hot! Zo’n pony staat jong en fris.

Kapsels herfst winter 2019 2020
Kapseltrends lente zomer 2021. Foto: Charlotte Mesman

Waar het om gaat, is dat je kapper weet wat hij of zij doet. De pony moet ‘custom made’ zijn, dat is speciaal afgestemd op jouw haartype en textuur en uiteraard ook op jouw gezichtsvorm. Er valt geen standaardformule op los te laten. Maar als je krullend haar goed geknipt is, kun je er maanden mee vooruit.

Er zijn legio pony’s die geschikt zijn voor krullend haar: van superwijd tot kort en micro. De combinatie met een gelaagd jaren ’70 shag kapsel is natuurlijk helemaal fantastisch, maar vind je dat een beetje teveel van het goed dan kun je een krulpony natuurlijk ook combineren met een kapsel op één lengte.

Kapsels 2021
Kapsels 2021. Krullend haar. Fashion Show: Annakiki. Foto: Charlotte Mesman

Wat je in ieder geval niet moet doen, is: je pony glad stylen!

Tussen je knipbeurten door kun je je look opleuken met een haarband of sjaaltje volgens de modetrends voor lente zomer 2021. Voor de verandering, kun je je pony er zelfs onder laten verdwijnen.

Kapseltrends lente zomer 2021. Pony's
Kapseltrends lente zomer 2021. Pony’s! Foto: Charlotte Mesman

Overigens vergt een pony minder onderhoud dan je zou denken, want alle lengtes zijn goed. Je kunt micro bangs dus gerust een stuk laten groeien. Een lange pony tot op de wenkbrauwen is overigens perfect voor krullend haar. Voor een trendy touch laat je de zijkanten versmelten met de haarlengte aan weerszijden van je gezicht.

Kapsel trends lente zomer 2020
Gelaagd kort kapsel met pony. Haartrends lente 2021. Model: Hikari Mori. Foto: Charlotte Mesman

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE