Trendystyle.net | Fashion trends | Cultuurcrash bij Givenchy

Cultuurcrash bij Givenchy

Ik heb gisterenavond genoten van de show van Givenchy. Wat een aparte sfeer daar in …

Givenchy zomer 2014 givenchy-zomer-2014-02 givenchy-zomer-2014-03 givenchy-zomer-2014-04 givenchy-zomer-2014-05Ik heb gisterenavond genoten van de show van Givenchy. Wat een aparte sfeer daar in Halle Freyssinet. In het midden van de enorme ronde catwalk een car crash. Rook kringelde omhoog, de trommels roffelden, de modellen schreden uitdrukkingsloos in de rondte. Verschillende mannequins droegen paillettenmaskers. Pailletten ook in de collectie. En draperieën. Backstage omschreef Riccardo Tisci zijn collectie als een cultuurcrash. Een botsing tussen invloeden uit Afrika en Japan. Het resultaat is onbeschrijflijk elegant, maar wel draagbaar. Kijk maar eens naar de platte sandalen. Heel apart allemaal. En heel herkenbaar als Tisci. Ik had deze show voor geen goud willen missen!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE