Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Haarverzorging | Ga voor ultiem (mooi) zomerhaar met deze haartips

Ga voor ultiem (mooi) zomerhaar met deze haartips

Zonnig, zomers, zongekust! Zo willen we ons haar. De haartrends voor zomer 2022 zijn top. Maar hoe houd je je haar gezond?

Haartrends en zomertips
Haartrends. Ga voor ultiem (mooi) zomerhaar. 9 Tips

De haartrends voor zomer 2022 leggen het accent op glanzend en gezond haar met een zonnige touch. Die zonnige touch – high lights, baby lights, balayage – mag natuurlijk niet ten koste gaan van de gezondheid van je haar. We hebben 9 gezond-haar-tips voor je.

1. Was je haar tenminste om de 2 à 3 dagen met een milde shampoo. Ook je hoofdhuid vaart er wel bij.
2. Haarkleuren? Meer dan 2 of 3 tinten lichter (of donkerder)? Laat het over aan een professional (de kapper).
3. De zon in? Net zoals je huid moet ook je haar beschermd worden tegen de zon. Gebruik een haarproduct met UV-filter of draag een trendy hoed (cowboyhoeden zijn een huge modetrend voor zomer 2022).
4. Haarboost nodig? Verwen je haar met een masker van kokosolie. Gezond voor je haar en weldadig voor de geest (alleen dat exotische zomergeurtje al!).
5. Droog of broos haar? Laat de schaar erin zetten. Ga voor zo’n supertrendy bob kapsel voor de allernieuwste kapseltrends voor zomer 2022.
6. Haar bleken? Volgens sommige experts doe je je hoofdhuid een plezier met een zoutbehandeling voorafgaand aan het oplichten van je haar. De PH van het zout zou de impact van de bleach op je hoofdhuid neutraliseren. Doe wat zout in water en wrijf het in je hoofdhuid. Laat het een paar minuten intrekken en spoel uit. Of het werkt? Wij weten het niet. Raadpleeg je hair stylist!
7. Check je haarproducten: is je shampoo sulfaatvrij? Zit er alcohol in je haarstyling product? Weet wat je doet.
8. Bereid je haar voor op een blondeersessie met een intens voedend masker een paar dagen voordat je naar de kapper gaat.
9. Beetje meer glans over je haar? Vermeng één deel appelciderazijn met drie delen water, was je haar met shampoo, spoel de shampoo uit, doe het azijnmengsel erover, was het uit en behandel je haar met een conditioner.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE