Trendystyle.net | The Blonde Potato | Genieten van de avondzon in Milaan

Genieten van de avondzon in Milaan

Tijdens de modeweken is het hard werken, maar gelukkig zijn er ook relax-momenten. Mijn goede …

Charlotte MesmanTijdens de modeweken is het hard werken, maar gelukkig zijn er ook relax-momenten. Mijn goede vriend en fotograaf Mauro Pilotto wil mij dan nog wel eens fotograferen. Op deze foto’s zie je mij bij het aperitief van Dirk Bikkembergs op een schitterend terras op de 38ste verdieping met indrukwekkend uitzicht op Milaan. Het was een gouden avond met een sprookjesachtige schemering. Puur genieten! P.S. Het broekpak dat ik hier draag, is van Koreaanse makelij en heb ik op een marktje in Azië gekocht. Ook de sandaaltjes met paardenhaar komen uit Azië. Ik ben dol op originele kleding en accessoires!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE