Trendystyle.net | The Blonde Potato | Geen uitnodiging, geen show ;-(

Geen uitnodiging, geen show ;-(

Veel mensen vragen mij hoe zo’n modeweek in Milaan of Parijs nu is. Vaak denkt …

modeweek-milaan-2014-frankie-morello02 Milan Fashion Week Menswear summer 2014Veel mensen vragen mij hoe zo’n modeweek in Milaan of Parijs nu is. Vaak denkt men dat er één show per dag is. En dat je er zo kunt binnenlopen. Maar dat is wel anders. De showkalender laat meestal zo’n acht (soms ook meer) shows per dag zien. En voor elke show moet je persoonlijk worden uitgenodigd. Het is helemaal niet gemakkelijk om zo’n uitnodiging te krijgen. Of je bent een super-buyer en hebt megastores die het merk verkopen of je bent fashion editor van een tijdschrift of website die het showende modehuis wel interessant vindt. Anders kom je er niet in ;-( Maar soms – en dat gebeurt echt maar heel zelden – kan het publiek op één of andere manier toch meegenieten. Dat was het geval met de laatste show van de Milan Fashion Week Men’s SS 2014. Door de ramen volgden de niet-genodigden ademloos de show. In twaalf jaar heb ik nog nooit zoiets gezien!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE