Trendystyle.net | Fashion trends | Even netjes inpakken graag! Komt dit jou bekend voor?

Even netjes inpakken graag! Komt dit jou bekend voor?

Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Hebben jullie er ook zo’n …

Ergernissen tijdens het shoppen
Laat ik maar gelijk met de deur in huis vallen. Hebben jullie er ook zo’n hekel aan als de caissière je nieuwe kleding achteloos in een zakje propt?

Ik behandel mijn kleding als kindjes. In de winkel zoek ik alles met uiterste zorg uit. Ik kan er wel uren over doen. Ik kijk zorgvuldig of de kledingstukken die ik gekozen heb geen gaatjes of halen vertonen en houd items met pailletten altijd angstvallig weg van truien en jurken die je gemakkelijk kunt ophalen.

En dan kom je bij de kassa… en wordt alles achteloos bij elkaar in een tasje gesmeten. Erger nog is het als het tasje te klein is en alles erin wordt geduwd. Dan kom je thuis met een paar gekreukte vodjes terwijl alles in de winkel nog kreukvrij in de rekken hing.

Tegenwoordig sta ik er als een waakhond bij als mijn nieuwe aankopen worden ingepakt. Ik vraag een grote tas en als er scherpe dingen bij zitten die andere kledingstukken kunnen beschadigen vraag ik daarvoor een aparte tas. Tja, als iets je echt aan het hart gaat dan word je vanzelf assertief :-)

Het liefst zie ik dat mijn nieuwe ‘kindjes’ voorzichtig in vloeipapier worden gewikkeld. Ik heb wel eens in een boetiek gekocht waar er over het papier ook nog wat parfum werd gespoten. Zo heb je pas echt plezier in je aankoop.

Overigens is er nog een drijfveer die mij aan de kassa alert houdt. Ik kan namelijk helemaal niet strijken! Als het even kan voorkom ik dat ik de bout nodig heb. Want het zou zonde zijn om al direct een gat in een nieuw bloesje te branden.

Komen deze kleine ergernissen tijdens het winkelen jullie bekend voor? Of zijn er andere dingen die je ergeren? We zijn benieuwd! Mail ons jouw reactie.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE