Trendystyle.net | Liefde en relaties | Gelijk de koffer in?

Gelijk de koffer in?

Vlinders in je buik. Hij is zo gaaf! Je wilt niets anders liever dan hem aanraken, hem vasthouden, met hem naar bed! En toch… Het is nog maar het eerste afspraakje. Wat nu?

Ongezonde liefdesrelatie
Zo doorbreek je het patroon van een ongezonde liefdesrelatie

Wat een dilemma! Voor jou en voor hem. Het is en blijft een moeilijke beslissing. ‘Ik weet het niet hoor‘, mailt Marja, ‘Het komt niet echt serieus over. Wat zal hij wel niet denken?‘ ingrid schrijft: ‘Ik wil vooral niet de verkeerde indruk geven, zeker niet als ik hem echt leuk vind en denk dat het iets kan worden.‘ Joost vindt echter dat er niets mis mee is, als een vrouw er de eerste avond al in voor is. ‘Als het klikt, waarom zou je dan moeilijk doen?

Toch is het niet zo gemakkelijk als joost het wel wil doen voorkomen. Tenminste, voor ons vrouwen is en blijft het een precaire beslissing. Een strijd tussen hart en verstand die je vaak in korte tijd moet overwinnen. Geef je je over aan de lichamelijke lusten en zie je wel wat ervan komt? Of wint je verstand het en laat je je keurig netjes thuis brengen met als enige concessie misschien een romantische afscheidszoen op de mond?

Beide beslissingen hebben voor- en nadelen. Zo is het soms heerlijk om je door je gevoel te laten leiden, om te genieten van een nieuw, nog onbekend lichaam en om dat te doen op het moment dat jij er gewoon echt zin in hebt. Maar o wee, als je je illusies maakt dat het na een passionele vrijparty ‘serieus aan’ is tussen jullie. Dan kun je het beter laten. Geef je je over aan de geneugten van het leven, neem ze dan voor wat ze zijn. Of het iets zal worden tussen jullie, zal de tijd moeten leren.

Wachten heeft dus zo zijn voordelen. Je kijkt eerst de kat uit de boom en komt minder snel voor onaangename verrassingen te staan. Bovendien bouw je zo de erotische spanning op en dat kan wel zo sexy zijn!

Of hij je ook serieuzer zal nemen als je wacht? Of anders gezegd, of hij je negatief zal beoordelen als je gelijk in bent voor een flinke beurt? Tja, zou het zo zijn? Misschien hangt het van de omstandigheden en de manier waarop af. Maar eigenlijk is dat een vraag waarvoor we bij de mannen moeten zijn. Dus mannen, mail ons je reactie via het onderstaande venster en laat ons weten wat je vindt van een vrouw die op de eerste avond al in is voor seks. We zijn benieuwd :-)

Maar natuurlijk zijn we ook geïnteresseerd naar de ervaringen van de vrouwelijke lezers. Hoe kijken jullie aan tegen seks tijdens het eerste afspraakje? Wel of niet doen? Mail ons je mening of ervaringen via het onderstaande venster. De interessantste reacties, van mannen en vrouwen, zullen we hieronder – geheel anoniem – publiceren.

Reacties van Trendystylers
Meestal loopt het op niets uit als je seks hebt op je 1e date
Je moet gewoon doen wat je samen, prima lijkt.. en voor mij maakt het niet uit…ik ga niet anders over een vrouw denken..als ze gelijk seks heeft op de eerste date..het geeft eerder aan dat je elkaar aantrekkelijk vind.. waarom dan nog wachten..
Zelfs als man vind ik het moeilijk deze vraag te beantwoorden. Ik heb veel gedate, en in 50% van de afspraken kwam het tot seks. Voor mij is de situatie van groot belang, als het gelijk echt goed klikt dan zal ik, ik er totaal geen problemen mee hebben met seks op de eerste date. Ook veranderd dat niet mij denke wijzen over de betreffende vrouw. Het zijn nu eenmaal dingen die zich voor kunnen doen. En ben dan ook van mening dat een eventuele relatie, niet beter of slechter is, als er geen seks is op de eerste date.
Ik vind het zo bekrompen als je zegt dat je goedkoop bent als je eerste date met iemand het bed in duikt! We zijn geen 16jr meer. Iemand van in de 30 die met iemand anders sex heeft omdat ze tot elkaar zijn aangetrokken dat moet kunnen. Als je dat zelf beide wilt zie ik het probleem niet. En mannen die zeuren over TE makkelijk, zo’n man zou ik al niet willen met die denkwijzen die zijn dan met alles bekrompen!!! :-) Mooi dat je dan daar snel vanaf bent als je weet dat iemand zo denkt. Want die heeft die klik niet en voelt niet wat je kan voelen hoe bijzonder het kan zijn! Of die zijn zelf besodemieterd na 1 nachtje dat ze zo gaan denken… Groetjes iemand van 34 jaar… Over maandje komt mijn sexdate naar nederland :p kan niet wachten we hebben ons al 4jr niet meer gezien alleen maar gesproken via internet. Eindelijk zien we ons elkaar weer en hebben we beide geen partner. Toen wel! EN van dag 1 sex tot 4mnd lang… De mooie tijd breekt weer aan. Kom maar op zomer!!!!
Het zat goed en we hadden voor we op date gingen, zitten babbelen over allerhande, maar elkaar ook zitten opgeilen, we namen beide geen hand voor de mond. Eenmaal de dag vd date, was het leuk gezellig, en het was lekker (ik geef hem een 8), maar achteraf toch wel spijt dat ik me zo snel gewonnen heb gegeven. Ik voelde me een beetje goedkoop.
De volgende mag eens jagen, dat doen mannen toch zo graag!
We ontmoeten elkaar in de trein en hadden een leuk gesprek, aan het einde van de rit vroeg hij of ik het leuk vond om contact te houden en ik gaf hem mijn e-mail adres. Ik vond het leuk maar later dacht ik misschien beter niet op in gaan wat ik zat niet te wachten op een vriend. Hij maakte mij duidelijk dat zijn intenties vriendschappelijk waren en zo kwam er een tweede afspraak in de trein en het was gewoon leuk. Derde afspraak weer in de trein en daarna zouden we wat gaan drinken. Ik viel voor hem en hij voor mij. Diezelfde dag spraken we weer af en we hadden gezoend. Er was een hele sterke aantrekkingskracht lichamelijk, misschien doordat we beide al een langere tijd geen relatie hadden gehad. Ik weet het niet, het was nieuw voor mij. Onze volgende afspraak resulteerde in seks en het was heel fijn en daarmee ging er voor mij een hele wereld open. Normaal gesproken zou ik nooit zo snel met iemand naar bed gaan maar ik wilde nu niets liever. Ik volgde mijn gevoel !
en op dat moment voelde dat juist. Helaas heeft hij mij nu meegedeeld dat hij niet meer verlieft is. Ik was er helemaal kapot van en begreep het niet, maar je kunt iemand nu eenmaal niet dwingen om verlieft te zijn. Ik zeg niet dat ik spijt hem van mijn actie maar misschien was het wel beter geweest te wachten zodat wij elkaar beter hadden kunnen leren kennen. Mannen willen kunnen veroveren en als een vrouw zich meteen weggeeft is de spanning weg….ik denk dat het een wel een kans had gehad dan maar die heb ik nu verspeeld, althans zo voelt dat.
Dus dames, ik zeg, liefde wacht en is niet overhaast. Beter is het te wachten en je verliefheid gevoel te gebruiken om de ander beter te leren kennen…
Zaterdag heb ik mijn derde date met een hele leuke jongen. Hij wil wel sex, dat heb ik wel gemerkt, maar ik laat hem echt nog even wachten. Zaterdag is de eerste keer dat het echt KAN. Om te laten zien dat ik om hem geef en echt om hem, wil ik vooral romantiek, al hem af en toe een tipje van de sluier geven, van hoe sex met mij kan zijn. Maar hij komt er bij mij niet in! HIj mag lekker jagen!
Ik heb vroeger ook vaak op het eerste afspraakje al seks gehad en dan meestal nog met iemand die ik had leren kennen online dus de eerste keer dat ik hem zag in real life. Hoewel er dan meestal toch een relatie van kwam, had ik daar meestal achteraf wel spijt van dat ik mij soms zo gemakkelijk gaf, maar ja als ik mij echt aangetrokken voel tot iemand kan ik mij ook niet snel bedwingen, wat ik nu ook niet zo heel rap voorheb want het gaat niet enkel om zijn uiterlijk maar ook de uitstraling en de klik die je hebt. Als ik dan iemand had leren kennen die ik toch als toekomstige partner wou, heb ik het dan eens anders aangepakt en na een paar dates bewust niet verder gegaan, maar uiteindelijk vrijde hij dan plots met een ander meisje dus het hangt er inderdaad van af denk ik als die persoon jou echt leuk vindt of niet. Maar ja als je hem dan laat wachten op jou met de hoop dat er een relatie uit zal voortkomen en je hoort hem dan niet meer is het dan ook jammer dat de !
kans op goeie seks verkeken is als het juist een persoon is waar je eens heel graag het bed mee wou delen hihi :p
Ik heb op de eerste afspraak sex gehad..het gebeurde gewoon…aantrekkingskracht, goeie klik…terwijl ik niet een vrouw bent die liever een man laat wachten,
hij stuurde dezelfde dag een bericht…het was gezellig met jou, en dat hij voor de eerste keer zo goeie klik had met een vrouw, alsof we elkaar al jaren ken, er kwam een tweede date, weer sex…ik dacht wat zal hij nou van mij denken en ook misschien doet hij dat vaker…ik heb geen contact meer genomen en hij ook niet en nu na 3 weken stuurt hij een bericht dat hij me wilt zien en voelen..tussendoor had hij wel een bericht gestuurd terwijl ik lag te slapen, hij zij volgens mij slaap je al…ik heb geen antwoord gegeven, hij noemde onze eerste ontmoeting magie, we hadden over van alles. Ik ben nu bang voor de derde date..heeft iemand een advies voor mij….trouwens hij is een hele knappe man en hij is ook lief.
ik heb er absoluut geen moeite mee om sex te hebben op een first date. als het gevoel goed is en het komt ervan, nou genieten. en als dan achteraf blijkt dat verdere gevoelens van 1 kant komen, weer een ervaring rijker.
wel of geen seks de eerste date? ik weet het niet.
Ik heb een jongen leren kennen op internet en heb vrijdag met hem afgesproken(eerst keer). ik heb hem al heel veel op msn gesproken en we praten overal over, dus ook over seks. hij zei dat hij al seks wou, maar ik weet het niet. ik vind het wel snel maar als het goed klikt, waarom niet?
ik weet wel dat hij met 1 persoon neer bed is geweest (net als ik)dus het is niet zo dat hij met iedereen meteen naar bed gaat.
Ik twijfel wel, dat heb ik ook tegen hem gezegd.
ik ben trouwens net een maand 17 en die jongen is over een maand 21.
Niet zo omslachtig doen. Als je ’t allebei wilt, gewoon doen. Heerlijk.
Het is onzin dat een jongen/man je gelijk aan de kant zet als je op de 1e date met hem naar bed gaat.. Ik en mijn vriend zijn ook op de eerste date met elkaar naar bed gegaan, gewoon omdat het klikte en we elkaar goed aanvoelde! We zijn nu nog steeds gelukkig samen. Ik vind persoonlijk dat je je gevoel moet volgen, voelt het écht goed, doe het dan gewoon.
Geen sex tijdens de eerste date. Als een man/vrouw erg op sex aanstuurt, is hij/zij niet serieus en moet je je afvragen of het wel om jou gaat. Als hij/zij zo snel met iemand het bed induikt, zal hij/zij dit zeker vaker doen of gedaan hebben. Wees gewoon dudelijk en spreek daarom voor eerste date, niet bij jou of bij hem/haar thuis af. Als je uit bent op een langdurige vaste relatie, moet je elkaar eigenlijk beter leren kennen, voor je sex hebt.
De eerste avond seks is absoluut een afknapper vind ik. Je vraag je dan direct af of dat ze dat altijd doet. En als ze je laat wachten tot je elkaar beter kent is dat veel leuker.
nou het ligt eraan als hij bij mij al als er volwassen overkomt, kan het er soms tot lopen ja, maar als hij overkomt van nouja weer 1tje der bij in bed, dan zeg ik ook heel koud en koel neE! Ik wil een man/vriend die overkomt als : ik weet waar ik mee bezig ben en probeer hier mee niemand te kwetsen, en dus ook mij niet:)
Ik hoop dat ook niemand ooit mee zal maken dat een man haar gebrukt voor de seks!
voor de meisjes die de eerste keer gelijk in de koffer ga niet doen,want dan kan je geen jongens meer vertrouwen,want je denkt dat ze verder met je willen gaan maar dat is niet zo., 1 keer en ze gooien je weg als oud vuil.dus date tenmisste 8 keren met hem en dan een relatie en dan pas na een paar maanden seks.
na al enkele date ervaringen heb ik het gevoel dat de vrouw net als de man denkt over sex bij een eerste date, waneer je elkaar ontmoed en je voelt die klick dan vind ik daar niets verkeerd mee zolang het respekt en eerlijk gesprek vooraf gaat aan wat we verwachten van elkaar zie ik het probleem niet in, sex binnen een relatie is en blijft belangerijk de fantasieen bij een date zijn aanwezien men voelt dat onmiddelijk aan de verbale taal, één ding is wel duidelijk dat de man eerder geneigd is om sex te hebben vanaf de eerste date en er voor uit komen ze zijn meer open dan een dame, terwijl een vrouw hetzelfde denkt maar het eerder wat sereener laat overkomen dus geen probleem als men sex wilt bij een eerste date
Mijn ervaring is, is dat mannen je eerder serieus nemen als je niet meteen toegeeft aan sex. Met de mannen waar ik gelijk eerste afspraakje sex mee had, is niks geworden. De mannen waar ik een echte serieuze relatie mee had (4 en 2 jaar) hebben een aantal weken moeten wachten voordat ze sex kregen.. Achteraf hebben deze serieuze mannen ook tegen mij gezegd dat ze blij waren dat ik hun liet wachten, zo wisten zij ook dat ik ook serieus was..
Als je er beiden een goed gevoel over hebt waarom zou je niet al bij de eerste afspraak met elkaar naar bed gaan. Vooral bij erotische verlangen naar elkaar toe en je kiest er samen voor zonder enige dwang dan raad ik het zeker niet af, ik spreek zelf uit een zeer goede en zeer fijne ervaring.
Jij en de partner/date zijn meestal geen 16 meer, dus weten waar Abraham de mosterd vandaan haalt, en als het goed voelt is m.i. Een vrouw niet “fout” als zij bij de eerste ontmoeting ervoor in is. Niet zo redeneren en treuzelen, dames, want: Wie niet waagt, blijft m…. ! En als je bang bent voor een ander aan te raken kan je beter even erst nnaar een (goede dan wel) psycholoog. AUB niet teveel met zgn. (verkeerde) “vriendinnen” babbelen. Dat verwart alleen maar door gedetailleerd onzekerheden op een grote hoop. Een of twee echt goede pragmatische vriend(inn)en raadplegen is beter. Natuurlijk is het naast een (erotische) klik afhankelijk van wederzijdse wensen en verwachtingen en de opgebouwde spanning. Heb je een date voor spanning, vriendschap en/of gewoon lekker ontladen met doendingen en/of sex, is m.i. De hamvraag. Wat daarna komt is altijd afwachten, want de mens is een denkend wezen en dat verhindert vaker dan je vermoeden of vooruitzien kan de spontaniteit, natuurlijkheid en genieten wat mensen toch goed zou doen, zelfs – of juist – bij zo’n eerste date al!! Dus ik ben voor leven vanuit meer je buik en hart, dan je hoofd en samen respectvol met en van elkaar genieten!! Het leven is tekort en te ingewikkeld voor geneuzel en geredeneer om de hete brij heen. Ben als man/vrouw een Wol(f)verine, Leeuw(in) en Tijger(in), zoals naar de situatie nodig is… Dat geniet (samen) het lekkerste en maakt de juiste stofjes los in het lijf. Geniet je leven samen elke dag en vreet met ogen, handen en mond elkaar op. Groeten van Dr. Feelgood2
doe waar je je goed bij voelt. Ik heb paar one night stands gehad/ na eerste date koffer in,, terwijl niet goed voelde.. DOM DOM DOM!!! Dan sta je er niet open voor, is het ook niet zo leuk, krijg je spijt.!

Weet je van je zelf dat je t echt wilt en puur voor sex is,, waarom niet.. Is toch heerlijk!! Of wanneer je zowat zeker weet dat t meer is dan alleen sex, dan kan het geen kwaad. Gr
reactie: Zoals al gezegd, dat hangt van het moment af…………… Mijn huidige vrouw en ik hebben na ons avondje stappen ook de kama sutra doorlopen………….. Ze is nooit weer weggegaan. Sex is van levensbelang en als er na de eerste keer sex geen klik is, warom zou je dan nog doorgaan? Als je tijden lang date en na een hoop tijd en energie inelkaar steken de sex niks is, dan ben je ook zuur denk ik………..
reactie: Sex tijdens het eerste afspraakje, eigenlijk niet echt iets voor mij. Ik zit in een vaste relatie en met mijn partner deelde ik het bed pas na 3 afspraakjes. Bij 1 partner kon ik het niet houden (doet me denken aan leven als broer en zus) De laatste paar maanden ga ik ontzettend veel uit, veel de kroeg in je weet het wel je komt allemaal mannen tegen en daar zit hij dan ook bij die ene aantrekkelijke. We raakten een beetje in gesprek in die kroeg (een bekende van mij werkt er dus daarom kom ik er zoveel) op een avond vraagt hij gaan we nog ff een afzakkertje halen in een andere tent waarop ik natuurlijk wel ja zei. Aangezien we nog al heel wat schelen in de leeftijd vond ik het behoorlijk eng wist eigenlijk niet echt hoe ik me eigen moest gedragen. Een arm om me heen een kusje hier op me wang een kusje daar op me wang was ik al gewend, hij zegt geef me een kus en ik dacht shit had ik wel mee moeten gaan hahaha. (even voor de duidelijkheid hij heeft me niet gedwongen) Dit was geen afspraakje, 2 dagen later stuur ik hem een sms waarop hij reageerde dat ik toch alleen maar een grote mond had. Ik reageerde terug van we spreken vanavond af en zou zeggen try me. Die avond ik met een bonkend hart naar de eerste date (terwijl mijn eigen vent van niks wist) Ff de kroeg in wat gedronken en een afzakker bij hem thuis. Aangezien ik hem zo leuk vond en het niet kon laten begon ik met de verleiding waarop hij natuurlijk wel reageerde maar wel zeker wilde weten of ik het echt wilde (gezien mijn relatie)
Sex op de eerste date is zo erg nog niet een hele hoop vrouwen die denken dat ze de dag erna niet meer gebeld zouden worden. Dit was ook mijn angst ik dacht die hoor ik nooit meer. Het was geweldig en als snel kreeg ik de volgende dag een sms. Uiteindelijk is het niet bij die eerste keer gebleven en zien we elkaar vrij regelmattig. En nee het gaat niet alleen om de sex we hebben het leuk samen, we kunnen praten samen, we hebben lol.
reactie: Seks tijdens het eerste afspraakje? De volgende dag hoor je niets meer van ze en dan voel je je gebruikt. Nu ben ik wel erg gevoeling op het gebied van de liefde. Ik heb een zwak voor mannen, en zeker wanneer ze jou de hemel in prijzen met complimentjes. Mijn vriendinnen zeggen dat je ook zonder gevoel seks kunt hebben met mannen alleen neem ik geen genoegen met een ‘one night stand’, ik wil voortaan eerst een man goed leren kennen en hem erop vertrouwen dat hij geen spelletjes met mij speelt; dus voor mij geen seks tijdens ons eerste afspraakje.
reactie: Ik ben zelf al over de 50 maar vind dat dit zelf door de partners bepaald wordt. Of je het nu de eerste keer wilt doen of je wacht. Het moment kies je samen uit Daar staat gelukkig geen tijdslimiet aan zoals bij veel dingen wel
reactie: Als ik het hier zo lees staat het merendeel van de mensen negatief tegenover sex op de eerste date. Vrouwen die dat doen worden makkelijk genoemd, een slet en er wordt zelfs geïnsinueerd dat er een persoonlijkheidsstoornis achter het gedrag kan zitten?! Deze reacties vind ik persoonlijk nogal bekrompen. Zelf heb ik tot nu toe 2 serieuze relaties gehad. In het eerste geval, kon ik niet eens echt spreken van een “eerste date”. Wel kenden we elkaar vaag, via via, en hing er al een paar weken een seksuele spanning. Na een feest ben ik met hem mee gegaan… Uiteindelijk heeft de relatie 4,5 jaar geduurd. Ook met mijn huidige vriend ben ik na het eerste afspraakje blijven slapen. We zijn inmiddels 1 jaar bij elkaar. Ik zie niet in wat er mis is met sex op de eerste date. In beide gevallen had ik al direct het idee dat het niet zomaar om one-night-stand ging. En ik kan geen mooiere manier bedenken om mijn relatie te beginnen, dan een uren durende sexsessie!!! Nee, ik ben geen slet, ik ben niet makkelijk en heb zeker geen persoonlijkheidsstoornis… Als het goed voelt dan is er niks mis met sex op de eerste date en is dit niet jou stijl dan is wachten ook prima! Kortom, doe wat je hart je ingeeft, dan is het altijd goed!
X B (24 jr)
reactie: Hoi,

Ik ben nog’n heel jonge kerel (begin de 20) maar heb hier toch ook iets toe te voegen… Ikzelf heb bewust gewacht om voor de eerste keer seks te hebben tot ik 18 was. Na de eerste maal seks te hebben gehad was ik enorm, maar dan ook enorm teleurgesteld… Zelfs na meerdere keren seks voelde ik helemaal niets speciaals, er was geen passie terwijl ik daar hevig naar verlangde. (het kwam gewoon neer op penetreren en klaarkomen!)

Niet lang hierna vertrok ik voor 10 maanden als uitwisselings-student naar het buitenland, hierdoor geraakte het ook uit met mijn vriendin en begon ik snel daarna met experimenteren… Een ganse wereld ging voor mij open op seksueel vlak, ik heb met verschillende vrouwen seks gehad, zelfs meestal met oudere vrouwen en enkele one-night stands om dan uiteindelijk een laatste kortstondige relatie te hebben die vooral ook seksueel getint was. Hier heb ik geleerd dat seks kan zijn zoals je (en je (seks)partner) dat wilt, hetgeen ik daar ontdekt heb was verbluffend… Maar ik kwam dus terug (naar België) en wilde geen zo’n don-juan leven meer hebben, ik had altijd respect voor vrouwen en wil dat blijven hebben, waarbij ik bijvoorbeeld mooie vrouwen niet wil zien als seksobject, maar als knappe vrouwen, als personen… Het belangrijkste voor mij, als ik iemand leer kennen is een goeie eerste indruk, maar daarna ben ik voornamelijk geïnteresseerd in de persoon zelf… Ik weet dat het een cliché-kant op gaat, maar ik denk dat de beste seks slechts de sex is met iemand waar je jou zowel innerlijk als lichamelijk compleet bij voelt… Seks bij het eerste afspraakje? Je denkt dat het dé persoon is? Echt serieus? Wacht misschien beter toch maar even…

(maar als het slechts om de seks draait is het iets anders natuurlijk!)

+Intussen ben ik een nieuwe relatie begonnen, het is nog heel vers en we hebben dan ook nog geen seks gehad. (wat bij mij nu intussen – ook bewust – al 7 maanden geleden is – niet zonder moeite – maar ik wil geen slaaf zijn van seks!)

Ik kan dan ook gerust nog een poos wachten op seks, want ik ben enorm geïntrigeerd in deze nieuwe persoon in mijn leven… Het leven is wat je er van maakt en wat op je afkomt, soms eens in extremen durven gaan. Het is af en toe best wel ’n groot avontuur! Vriendelijke groeten
reactie: Hoi,
Vrouw 39jr
Luister als je alle twee de behoefte hebt waarom dan niet. Vroeger toen we nog pubbers waren ja dan kan ik er in komen, maar op deze leeftijd? Nee iedereen zelfs vrouwen (ja mannen) hebben behoeftens. Kus Y. Heerlijk toch?
reactie: ik denk dat het leuker is om het spel van het versieren met elkaar te spelen..wat voor spanning is er nog na die eerste date met meteen de eerste nacht..? Zou kunnen dat het niet uitmaakt.. Mij lijkt het niks..en r is ook het risico op pyschische afbreuk..ik wil de heren waarschuwen voor dames met complexen (borderline, narcisme) deze persoonlijkheidsstoornissen daarmee gaat dergelijk gedrag vaak gepaard..weest op uw hoede en slaap er nog eens een nachtje over (alleen!)..!!!! Groet van een slachtoffer, Bob.
reactie: Ik zou dat niet meer zo gauw doen ,mannen denken dan makkelijk krijg ik t idee ,dat ze dan gelijk alles met je mogen doen ,en ze vragen zich dan af of je wel serieus voor hun gaat ,en,ze kunnen je dan een slet vinden. Groetjes anoniem
reactie: Ik ben een single man van 47 en heb de afgelopen 2 jaar diverse afspraakjes gehad via internetdating, en het is op 1 enkele keer na nooit uitgedraaid op “meteen samen de koffer in”. Omdat ik ook niet Roomser wil zijn dan de Paus zou ik willen zeggen : als je allebei een diep verlangen voelt, wat is er dan mis mee ? Aan de andere kant moet seks ook wel weer iets speciaals blijven, en een beetje monogamie is in deze tijd wel zo veilig.
reactie: hallo,
Ik heb een onwijs leuk meisje ontmoet en voel echt iets in me buik wat ik nog nooit heb gevoeld. Nu wil ik het liefst haar elke seconde spreken en zien, maar zij wil het rustig aan doen. Ik wil het voor haar rustig aan doen, maar haar wel zo veel mogelijk laten weten dat ik haar echt leuk vind, hoe kan ik dat het beste doen zonder dat zij het te snel vind gaan? D.
reactie: Ik persoonlijk vind het echt onzin waarom het niet direct de eerste keer zou mogen gebeuren. Ikzelf ben kort geleden een ex-collega tegen het lijf gelopen. We moesten nodig weer eens bij praten. Hij had mij uitgenodigd bij hem thuis en we hebben een hele gezellige avond gehad. Niets, maar dan ook niets gebeurd en daar hadden we allebei de volgende dag ontzettend spijt van. Als twee mensen sexueel zin in elkaar hebben , moet het wat mij betreft niet uitmaken. Er moet al zoveel in het leven, laten we dit nu ieder voor zich houden. Met vriendelijke groeten, J.
reactie: Heb het artikel gelezen over gelijk de koffer in duiken…het is een dubbel gevoel..je date met iemand en als dat meisje ook echt leuk vindt dan wil je voor je gevoel ook gelijk met haar alles delen, echter voel ik mij als man echt een jager…denk ook zeker dat dit een oerinstinct is..maar goed daardoor is het beter als een vrouw wacht…je krijgt en makkelijk gevoel als het de eerste keer gelijk lukt…terwijl als je moeite moet doen om iemand te krijgen dan werkt dit op langere termijn door. En als je iets graag wilt en je moet er op wachten, des te leuker en lekkerder is het…
reactie: Ik ben al 2 jaar bezig met een jongen die ik ook via internet ken, het is ook niet mijn ding, maar het klikte ontzettend. Ik vond hem maar een beetje raar nadat ik hem had gezien en hij was helemaal sprakeloos over mij… En vrijdag heb ik hem weer gezien, ik zou gaan stappen met een aantal vrienden en hij zou met een collega gaan (niet echt een date dus, maar toch, we gingen eigenlijk toch een beetje stappen om elkaar te kunnen zien, maar toch op safe te kunnen spelen bij onze vrienden). Hele leuke avond gehad en veel met hem liggen kletsen, waar weer uit bleek dat hij toch een schatje was. Voor mij sprong de vonk echt over. Heb hem aan het einde ook mee naar huis genomen, niet met de intentie om naar bed met elkaar te gaan, maar meer met elkaar kletsen en lekker heerlijk tegen elkaar aan liggen. Uiteindelijk gebeurde het toch en het voelt gewoon zoooo goed, donderdag zie ik hem weer dus wie weet wat de toekomst zegt… Voor mij is de vonk nu echt overgesprongen en volgens mij vond hij niet echt erg dat het gebeurde ;)
reactie: Mike is mijn naam,

Afgelopen zaterdag had ik een blind date met een dame uit het zuiden. Zelf woon in in het westen van het land. Ik had een kleine maand contact met de dame in kwestie (puur via internet)

Na een dagje samen door te brengen en geshopped te hebben zijn we naar mijn huis gegaan om wat intiemer te kunnen praten… Ze wilde meer, ik niet want ik vond haar echt leuk maar ze gaf zich gelijk. Te makkelijk, te snel zonder dat ik aanleiding gaf of overduidelijke signalen (buiten een flirtje en een knipoogje)

Om een lang verhaal kort te maken,
Gaat ze de eerste dag/nacht met je naar bed dan vind ik dat ze geen respect toon naar zichzelf.. Net zo min als wij mannen dat doen. Dus wat zegt dat over ons mannen :P
reactie: Mij naam is Richard, 42 jaar en vrijgezel. Ik vind het positief als vrouwen niet de eerste nacht het bed in “willen ” duiken en ik denk dat de meeste vrouwen dat ook van mannen vinden. Dit geldt tenminste als je iets meer voor de ander voelt en natuurlijk niet als je alleen op een 1 night stand uit bent. Groetjes Richard
reactie: Ik heb 2,5 week geleden een ontzettend leuke jongen leren kennen(nog wel via internet,terwijl dat eigenlijk helemaal niks voor mij is om via die weg te gaan daten),maar met hem klikte het gewoon heel goed.Na een dag heel veel gesmst te hebben hadden we allebei wel zoiets van,kom laten we meteen maar wat afspreken om te kijken of die “klik” er ook nog is als je elkaar in het echt ziet.Dus de volgende avond,we kenden elkaar welteverstaan amper 24 uur, zijn we samen wat wezen drinken in een gezellig cafeetje.Het verliep allemaal erg leuk,genoeg gespreksstof en het leek wel of ik al licht vlinders voelde opkomen.Aan het einde van de avond vroeg hij of ik hem thuis wou afzetten,aangezien hij met het openbaar vervoer was en hij zijn laatste trein gemist had.Ergens spookt het dan al door je hoofd;het klikt goed,leuke gezellige avond,hoe gaat dit aflopen…Ik had mezelf voorgenomen om dus niet al the way te gaan meteen op de eerste date.Ik heb hem thuis afgezet,we hebben gezoend(en okey,iets verder als alleen zoenen),maar ik had toch het idee,als ik meteen echt sex met hem heb kom ik toch te gemakkelijk over..Ik wou ergens wel hoor en aan hem te merken had hij geen nee gezegd als ik de aanleiding had gegeven,maar achteraf ben ik blij dat ik het niet heb gedaan.Vooral juist als het gewoon heel goed klikt en je hem of haar echt leuk vind is het toch denk ik beter om het niet meteen op de 1e date te doen.Nu 2,5 week later heb ik het er met hem ook nog eens over gehad hoe hij het had gevonden als dat wel meteen die 1e avond gebeurd was.Hij was blij dat het niet zover was gekomen.Vond dat je als meisje zijnde dan inderdaad erg makkelijk was en je al snel de gedachte wekte dat je altijd zo bent bij een 1e date.Natuurlijk vind ik wel dat iedereen uiteindelijk die keuze zelf moet maken.Stel dat het er gewoon van komt,zonder te plannen,tja als het goed voelt,moet je dat gewoon doen.In mijn geval leek mij dit het slimste en het heeft bij mij in mijn voordeel gewerkt.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE