Food. Bespaar calorieën met een greenburger

Lettuce burger
Food. Bespaar calorieën met een greenburger

Valt het je zwaar om af te zien van zo’n smaakvolle en troostende hamburger maar is je lijn je lief? De ‘greenburger’ is een welkom compromis.

Het is goed mogelijk dat je zelf al aan het experimenteren bent met ‘gezonde’ burgers en dat wij achter de feiten aanrennen. Wij moesten eerst afreizen naar het Verre Oosten om kennis te maken met ‘greenburgers’.

De Japanse fastfoodketen Mos Burger is een ster in ‘lijnbewuste’ hamburgers. De keten vermeldt netjes het aantal calorieën bij zijn culinaire ‘burgervondsten’.

Lettuce burger
Food. Bespaar calorieën met een greenburger

Zo zou de ‘Lettuce Burger’ zo’n 230 calorieën bevatten. Het klassieke opengesneden broodje in deze fastfoodhap is vervangen door knapperige, frisgroene slabladeren. De burger wordt bijeengehouden door een papieren puntzak om uit elkaar vallen te voorkomen.

Andere varianten zijn de ‘Toma-mi Burger’: een burger gevangen tussen de twee helften van een reuzentomaat en de burger waarbij het brood is vervangen door twee gegrilde rijstschijven. Ideetjes die je zelf ook gemakkelijk in de praktijk kunt brengen en die je een paar calorieën kunnen schelen.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE