Feesten 2016. Experimenteer met donkere lippenstift!

Rode lippenstift
Donkerrode lippenstift is dé trend voor winter 2016 2017

Het is hét moment van het jaar om met donkere lippenstift te experimenteren. Op de catwalks voor winter 2016 2017 zagen we bijzonder intrigerende lippen: bessenrood tot chocoladebruin en vooral mat, met een soort ‘stained’ effect. (Een andere trend is héél lichte en natuurlijke lippen dus wanhoop niet als een donkere mond je niets lijkt).

De mooiste donkere monden kwamen dit seizoen van de hand van topvisagist Tom Pecheux. Backstage bij Antonio Marras ging hij voor roodzwarte lippen die hij de naam ‘The Kiss of Death’ meegaf.

Make-up is emotie, vertelt Pecheux. Ook met de kleur van je lippenstift geef je uiting aan je emoties. Pecheux daagt alle vrouwen uit om eens met kleuren te experimenteren.

Ook bij Max Mara deden wij inspiratie op voor donkere lippen. Hier waren de lippen heel perfect gestift en lag er iets meer glans over.

Een kleur die op dit moment heel trendy – maar zeker niet gemakkelijk is – is een donkerrood die naar het chocoladebruin neigt en dan nog eens heel mat (zoals bij John Richmond, zie de foto’s hieronder). Deze kleur vraagt om onderhoud (het is vaak bijstiften tijdens het Kerstdiner), maar wie weet of jij het kunt hebben.

Alleen als je experimenteert en durft kom je tot uitzonderlijk mooie resultaten. Haal al je rode lippenstiften maar eens tevoorschijn en mix en meng daarmee je eigen up-to-date lipstick kleur voor de Feesten 2016.

Rode lippenstift
Donkerrode lippenstift is dé trend voor winter 2016 2017. Backstage bij Antonio Marras, ph. Charlotte Mesman
Rode lippenstift
Donkerrode lippenstift is dé trend voor winter 2016 2017. Backstage bij Antonio Marras, ph. Charlotte Mesman
Donkerrode lippenstift is dé trend voor winter 2016 2017. Backstage bij Max Mara, ph. Mauro PIlotto
Rode lippenstift
Donkerrode lippenstift is dé trend voor winter 2016 2017. Backstage bij John Richmond, ph. Charlotte Mesman

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE