Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion victim. Hoe zo?

Fashion victim. Hoe zo?

Ik fashion victim? Echt?! Vooral aan het begin van een nieuw seizoen krijg ik de …

paris-fashion-week04 paris-fashion-week03 paris-fashion-week02 paris-fashion-week01Ik fashion victim? Echt?! Vooral aan het begin van een nieuw seizoen krijg ik de kriebels. Zoveel nieuwe en leuke dingen in de winkels. Dit seizoen ben ik weer helemaal op zwart. Met wel af en toe een kleurtje. Ik viel als een blok voor dit kleine jack met pailletten van Zara. ’t Is misschien wat Kerstig maar ik moest het natuurlijk direct aan. Mauro Pilotto maakte er foto’s van in de schitterende omgeving rond het Louvre in Parijs. Thanks, my dear!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE