Trendystyle.net | Fashion trends | Fashion modellen off-duty bij Hermès in Parijs

Fashion modellen off-duty bij Hermès in Parijs

Vandaag fotografeerden we de modellen van Hermès na afloop van de modeshow in Parijs. We hebben weer wat mooie plaatjes voor je.

Paris Fashion Week zomer 2023
Modellen bij Hermès. Apolline Rocco Fohrer. Foto Charlotte Mesman

De modeshow van Hermès was in de Tennis Club de Paris aan de Avenue Georges Lafont in Parijs en daarmee waren wij heel goed geholpen want uit ervaring weten we dat de backstage uitgang daar gunstig gelegen is. Je weet precies waar je de modellen na afloop van de show kunt verwachten.

Modellen
Apolline Rocco Fohrer bij Hermès. Foto Charlotte Mesman
Paris Fashion Week zomer 2023
Maaike Klaasen bij Hermès. Foto Charlotte Mesman

Ondanks alle drukte lukte het ons een paar mooie plaatjes te maken. Op onze cover foto zie je Apolline Rocco Fohrer die de eer had de show van Hermès te sluiten. Ook stuitten we op de Nederlandse Maaike Klaasen die ons steeds weer met interessante korte kapsels blijft verrassen.

Modellen bij Paris Fashion Week zomer 2023
Modellen off-duty bij Hermès. Links: Bo Exters. Rechts: Enya Davis. Foto Charlotte Mesman

Een andere Nederlands aanstormend talent dat we bij Hermès ontmoetten, was Bo Exters, hoogblond en etherisch. Zij poseerde samen met Enya Davis, een exotische Engelse schoonheid met een enorme krullenbos.

Paris Fashion Week zomer 2023
Sora Choi bij Hermès. Foto Charlotte Mesman

Supercool is altijd het Koreaanse model Sora Choi. Wij kiekten haar terwijl ze zich klaarmaakte voor een peilsnel ritje achterop de motor door het zaterdagse Parijs, op naar de volgende show.

Paris Fashion Week zomer 2023
Model Greta Bultmann bij Hermès. Foto Charlotte Mesman

Die motor was bepaald geen overdaad, trouwens. Het was hier een vrij warme herfstdag en er waren ongelooflijk veel mensen op de been. Wij doorkruisten de stad met de metro maar ook daar was soms geen doorkomen aan.

Paris Fashion Week zomer 2023
Model bij Hermès. Foto Charlotte Mesman

Gelukkig hoeven jullie je daar niet druk om te maken. Geniet van onze modellen off-duty. Laat je inspireren door hun kapsels of kledingstijl. Vergeet ook niet om onze model video te bekijken!

Klik hier voor streetstyle looks voor de heren

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Charlotte Mesman is Fashion & Beauty Director van Trendystyle. Ze werkte als model in Milaan, was advocaat en richtte Trendystyle op. Elk seizoen is ze bij de Fashion Weeks in Milaan en Parijs te vinden.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE