Home | Fashion trends 2022 | De ear cuff is terug!

De ear cuff is terug!

ear-cuff-01
Ear cuff ofwel ‘mono oorbel’

In vakjargon worden ze wel ‘ear cuff’ of ‘cuff earring’ genoemd. Soms hoor je ook wel ‘mono-oorbel‘. Hoe je dit sieraad ook noemt, het is een schitterend accessoire voor de zomer.

Celebs hebben dit – in origine jaren ’90 – sieraad weer helemaal ontdekt. Keira Knightley verscheen onlangs met een dramatisch met diamanten bezette ear cuff ten tonele. Topmodel Karlie Kloss ging voor zeven ringetjes met kleine diamantjes (of was het strass?) die zich over de hele lengte van haar rechteroor verspreidden. Emma Stone koos voor een ear cuff van oorlel tot halverwege het oor, wederom met fonkelende steentjes. En wij fotografeerden deze fashionista met ear cuff bij de show van Christian Dior.

Met de ear cuff kun je eigenlijk alle kanten op. De mono-oorbel met ringetjes zoals op onze foto’s is heel edgy en een beetje punk en doet het perfect bij een spijkerbroekje. Een avondjurk vraagt natuurlijk om een gewichtiger sieraad met fonkelende steentjes. Ringetjes geven je ear cuff iets alternatiefs. En bij een sportief-chique overdag outfit mag je best een statement mono-oorbel met een fantasierijke vormgeving kiezen.

ear-cuff-04
Ear cuff ofwel ‘mono oorbel’
ear-cuff-02
Ear cuff ofwel ‘mono oorbel’
ear-cuff-03
Ear cuff ofwel ‘mono oorbel’

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE