Trendystyle.net | Don't let your fear stop your fun

Don't let your fear stop your fun

Ik zou me bijna beperken tot een ‘No comment’ maar ik wil toch iets over …

Ik zou me bijna beperken tot een ‘No comment’ maar ik wil toch iets over deze foto zeggen. Ik maakte deze foto in Azië (het was de entree van een spookhuis maar dat doet er niet toe!) en ik denk dat dit ons motto van deze tijd zou moeten zijn. Natuurlijk zijn we allemaal bang. De wereld is snel aan het veranderen en we worden volgestopt met ellende. Maar dat betekent niet dat we geen plezier meer in ons leven mogen hebben. Don’t let your fear stop your fun!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE