Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Doe dit je wenkbrauwen niet aan!

Doe dit je wenkbrauwen niet aan!

Iedereen is tegenwoordig gefocust op perfecte wenkbrauwen. Als nooit tevoren staan de wenkbrauwen centraal in …

Wenkbrauwen verzorgen
Doe dit je wenkbrauwen niet aan!

Iedereen is tegenwoordig gefocust op perfecte wenkbrauwen. Als nooit tevoren staan de wenkbrauwen centraal in de make-up. Ze moeten tot in de puntjes verzorgd zijn en de ideale vorm voor je gezicht hebben. Geen vrouw die zich tegenwoordig niet met haar wenkbrauwen bezighoudt. Maar pas op: fouten liggen op de loer.

Als het op de vorm van je wenkbrauwen aankomt, telt elk haartje. Ook de methode die je kiest om je wenkbrauwen vorm te geven, is heel belangrijk. Zo waarschuwen de experts voor het gebruik van wax of hars. Deze ingrijpende ontharingsmethode kan de haargroei remmen en de haarwortels beschadigen.

Maar de allergrootste fout is volgens de experts: je wenkbrauwhaartjes KNIPPEN. Hierdoor zouden de haartjes borstelig, stug en donkerder worden. Bovendien kunnen ‘gaten’ tussen de haartjes ontstaan die gewoonlijk door de haarlengte van de (geknipte) wenkbrauwharen worden bedekt. En dan moet je weer aan de slag met een wenkbrauwpotlood om de gaten op te vullen… Niet knippen dus, is het advies!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE