Trendystyle.net | Fashion trends | James Pecis en Tom Pecheux samen voor de camera. Verrassend!

James Pecis en Tom Pecheux samen voor de camera. Verrassend!

Wat gebeurt er als je twee zwaargewichten backstage tijdens de Fashion Week voor de camera …

Wat gebeurt er als je twee zwaargewichten backstage tijdens de Fashion Week voor de camera zet? Verrassende dingen. Dat kunnen we je direct vertellen.

Backstage bij de fashion show van Antonio Marras, één van de meest inspirerende en romantische modeontwerpers die er is, waren James Pecis en Tom Pecheux aan het werk.

James Pecis staat bekend om zijn ‘easy and natural hair styles’ en is van de meest gevraagde hair stylisten van het moment. Dat Pecis ook schitterende geconstrueerde hair styles weet te creëren, blijkt wel uit zijn werk bij Marras. De kapseltjes daar waren superromantisch met vele details en een glossy finish. Pecis, afkomstig uit Californië, straalt rust en bescheidenheid uit, iets wat vrij bijzonder is in de hectische modewereld.

Tom Pecheux is een zwaargewicht op het gebied van de make-up. Hij staat bekend om zijn geraffineerde stijl en is ervan overtuigd dat make-up de natuurlijke schoonheid moet accentueren en niet bedoeld is om te corrigeren of te transformeren. Pecheux heeft gewerkt met de ’s werelds grootste topfotografen en modehuizen en heeft zo ongeveer alles gezien en gedaan. Backstage zul je Pecheux nooit zien stressen of haasten. Hij leidt zijn team met zachte hand en heeft altijd alle tijd voor interviews!

In de magische omgeving van de Marras show interviewde James Pecis Tom Pecheux. En dat pakte heel verrassend uit…

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE