Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Nagellak tips voor de Feesten!

Nagellak tips voor de Feesten!

Nail art is leuk, de French manicure is in alle mogelijke uitvoeringen terug, maar voor …

nageltrends-feesten-1050
Heel donkere nagellak is altijd chic, ph. Mauro Pilotto

Nail art is leuk, de French manicure is in alle mogelijke uitvoeringen terug, maar voor de Feesten willen we misschien wel iets eleganters. Een uniforme nagellak is altijd nog het mooist.

Hier een paar richtlijnen voor het kiezen van je kleur nagellak voor de Feesten (of elke andere dag van dit seizoen):

  1. De make-up voor deze winter is vrij natuurlijk en deze feeling komt ook in de nageltrends terug. Een eerste tip of richtlijn is daarom: geef je nagels een natuurlijke vorm. Vermijd elk kunstmatig effect. Ga voor niet al te lange nagels en vijl ze in een licht ovale vorm.
  2. Kies één enkele kleur nagellak. Je kunt hier twee kanten op. Je kunt je nagellak afstemmen op de make-up kleuren in je gezicht of aanhaken bij een element uit je outfit, bijvoorbeeld bij de kleur van je oorbellen. In dat laatste geval wordt je nagellak een soort ‘accessoire’ voor je handen.
  3. De meest trendy kleuren van het moment zijn: pruimenrood, marsalarood, beige- en taupetinten, bruintinten, goud, zilver en andere metallic kleuren. Daarnaast zien we ook blauw en groen.
  4. Houd bij het kiezen van je nagellak rekening met de kleur van je huid. Vooral in de winter kunnen je handen snel rood worden. In dat geval kun je beter een iets meer uitgesproken kleur kiezen en beigetinten achterwege laten.
  5. Voor een speciale gelegenheid kun je de rug van je handen een egale teint geven met een waterproof foundation. Kies een ‘light’ formule en corrigeer rode vlekken en andere oneffenheden zodat je nagels maximaal uitkomen.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE