Trendystyle.net | Lifestyle | De 'double face' basiliek. Het is zondag… Amen

De 'double face' basiliek. Het is zondag… Amen

Dat krijg je ervan als je geen toeristengidsen leest en geen gids neemt. Dan dwaal …

Dat krijg je ervan als je geen toeristengidsen leest en geen gids neemt. Dan dwaal je door een stad en is alles ‘als warm water uitvinden’. Toen ik gisteren voor de Sagrada Familia stond, was ik enigszins teleurgesteld. Ik had een heel ander beeld van de basiliek waarvan de bouw in 1882 is begonnen en in 2026 voltooid moet zijn. Gotisch, barok misschien, maar niet zo modern en ‘houterig’. En toch bleef ik op ansichtkaarten (ja, Barcelona is toeristisch!) een ander tafereel zien. Totdat ik de ingeving kreeg dat er ook nog wel eens een ‘achterkant’ – een double face – zou kunnen zijn. Vandaag zag ik de ‘andere kant’ (de laatste foto’s) die ik beslist mooier en minder cru vind. En ja, uiteindelijk raadpleeg je dan toch die gehate (sorry!) toeristengidsen en lees je dat de basiliek zelfs nog een derde ‘gezicht’ moet krijgen. Wat vinden jullie ervan?

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE