De ‘bucket’ bag! In het emmertje :-)

bucket-bag-01
Buideltas bij Kenzo lente zomer 2015. Een moderne versie!

Als de modeontwerpers de jaren ’70 oprakelen, dan doen ze dat goed ook! Voor zomer 2015 krijgen we het hele ‘pakket’ voorgeschoteld: denim, lange jurken, franjes, broeken met wijde pijpen, kettingen met veertjes én ‘bucket bags’, in goed Nederlands: buideltassen.

Ze zijn er weer! In een seventies jasje – in het suède met franjes – maar ook in gemoderniseerde vorm – in glad leer, met prints of andere versieringen -.

Hoe draag je een buideltas? De gladleren chique uitvoeringen kun je nagenoeg bij elke outfit aan. De seventies versies daarentegen zijn natuurlijk fantastisch bij shorts, jaren ’70 spijkerbroeken en lange jurken. Met andere woorden: de buideltas match perfect met je zomerfestival look!

bucket-bag-03
Buideltas bij Valentino lente zomer 2015
bucket-bag-02
Buideltas bij Alberta Ferretti lente zomer 2015 (supermooi met lange jurken)

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE