Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends lente zomer 2022 | De chunky sandalen voor zomer 2022 zijn hotter én lelijker dan ooit

De chunky sandalen voor zomer 2022 zijn hotter én lelijker dan ooit

De schoenentrends voor lente zomer 2022 maken – net zoals de modetrends – heftige tijden …

Modetrends lente zomer 2022
Schoenentrends lente zomer 2022. Chunky sandalen

De schoenentrends voor lente zomer 2022 maken – net zoals de modetrends – heftige tijden door. Alle regels worden op de schop genomen, alles mag, alles kan. Hoge hakken (pumps en hooggehakte sandaaltjes) komen terug. Het wordt weer balanceren, dames! Maar daar tegenover staan de chunky sandalen.

Sinds de Birkenstock-hype is de ‘chunky sandal’ of ‘fugly shoe’ niet meer uit beeld verdwenen. De fashionista’s die nu eenmaal van een beetje shockeren houden, vinden ze fantastisch.

Modetrends lente zomer 2022
Schoenentrends lente zomer 2022. Chunky sandalen. Photo courtesy of Sportmax

Ook de modehuizen blijven ermee spelen. Denk maar eens aan de collectie van Balenciaga in samenwerking met Crocs. Is er een sprekender voorbeeld van een ronduit oerlijke badslipper te vinden dan de Pool Crocs van Balenciaga? Wij denken van niet.

Modetrends lente zomer 2022
Schoenentrends lente zomer 2022. Chunky sandalen. Photo courtesy of Etro

Maar er zijn ook chunky sandalen die in al hun lompheid toch nog kunnen bekoren. Zoals de sandalen van Sportmax die wel iets weg hebben van veerkussens die met ultravrouwelijke linten om de enkels worden bevestigd.

Wie de schoen past, trekke hem aan. Vind je het leuk om je modelook op een nonchalante manier iets opvallends mee te geven, dan is de chunky sandaal jouw ding.

Modetrends lente zomer 2022
Schoenentrends lente zomer 2022. Chunky sandalen

Hoe je ze draagt? Dat is heel eenvoudig. Onder een spijkerbroek of minirok zijn ze übercool, bij een bikini staan ze grappig en gek, maar met een ultrageklede dressed-up look zijn ze gewoonweg briljant. Want heftige contrasten zijn nog altijd dé geheimformule van een supercoole fashionista look.

Nog even: te fris voor blote tenen? Draag ze dan gerust met sokken. Erger kan gewoon niet :-)

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE