Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Kapselfoto's | Check dit halflange kapsel! (Wij zijn er verliefd op)

Check dit halflange kapsel! (Wij zijn er verliefd op)

Zin in een halflang kapseltje volgens de allernieuwste haartrends voor 2022? Laat je inspireren door de superschattige haarcoupe van model Valerie Scherzinger.

Kapseltrends 2022
Haartrends 2022. Check dit halflange kapsel. Foto: Adversus

Er zijn van die kapseltjes waar je helemaal idolaat van kunt worden. Voor ons valt het halflange kapseltje van model Valerie Scherzinger daaronder. Dit model heeft een schattige, halflang haarcoupeje dat aan de uiteinden gelaagd is geknipt volgens de allernieuwste haartrends voor lente zomer 2022.

Haartrends 2022
Haartrends 2022. Check dit halflange kapsel. Foto: Charlotte Mesman

De haarlengte van dit halflange kapsel is ideaal, namelijk net onder de kaaklijn. Hierdoor oogt het supervrouwelijk en kan je het zelfs opsteken, maar heeft het wel die vlotte twist van korte kapsels.

Haartrends 2022
Haartrends 2022. Check dit halflange kapsel. Foto: Charlotte Mesman

De nieuwigheid (of eigenlijk is het een comebacktrend) zijn de gelaagde punten. Het kapsel krijgt hierdoor volume en beweging. Dit is nog eens iets anders dan al die kapseltjes van afgelopen seizoenen die op één lengte waren geknipt. Je hoeft geen beach waves of slag meer te maken om je haar body en movement mee te geven.

Haartrends 2022
Haartrends 2022. Check dit halflange kapsel. Photo: courtesy of Etro

Verder kun je ontzettend leuk spelen met je scheiding. Je kunt dit kapseltje met een middenscheiding dragen voor een klassieke look. Maar ook met een zwoele zijscheiding. Omdat het haar niet al te lang (en dus niet al te zwaar is) laat het zich gemakkelijk ‘opbollen’ bovenop het hoofd waardoor je een beeldig retro lookje met bouffant krijgt. Laat de lange kant zwoel over je voorhoofd lopen en je ziet er steek het dan speels achter je oor. Leuker kan niet!

Haartrends 2022
Haartrends 2022. Check dit halflange kapsel. Foto: Charlotte Mesman

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en laat je inspireren door de allernieuwste haartrends voor lente zomer 2022.

Streetstyle. Models off-duty
Modellen off-duty. Model: Valerie Scherzinger. Charlotte Mesman

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE