Home | The Blonde Potato | Charlotte flashback :-) Vlechtjes!

Charlotte flashback :-) Vlechtjes!

Met al die posts over vlechtjes schoot mij opeens een foto uit mijn modellenportfolio van weleer te binnen. De hair stylist had voor de shoot kleine vlechtjes voor op mijn hoofd gemaakt. Ze had de vlechtjes daarna rondgedraaid tot een soort rolletjes die ze met speldjes vast zette. Ik weet nog dat ik wekenlang dit kapsel heb nagedaan en dat ik met deze look naar alle castings ging. Ik was er helemaal weg van. Ik weet niet of mijn modellenbureau er zo blij mee was :-) Maar goed, de conclusie is: alle trends komen vroeg of laat weer terug!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE