Gloeilampjes in je oren

Oorbellen Ik ben de laatste tijd steeds meer op zoek naar bijzondere modeaccessoires en unieke kledingitems. Het is zo gemakkelijk om bij de grote modeketens te kopen. Je haalt de looks van het moment in een mum van tijd bij elkaar zonder en hoeft er niet al teveel voor uit te geven. Maar het is zo HERKENBAAR. Daar loop je dan in je kopie van een high end modehuis (of laat ik zeggen: in items die GEÏNSPIREERD zijn door de toonaangevende modemerken) en iedereen weet ook nog waar je het gekocht hebt en wat het zo ongeveer gekost heeft. En dus speur ik steeds meer naar unieke dingen. In de winkels maar ook op straat. Om ideeën op te doen. Zo vond ik deze gloeilamp-oorbellen helemaal te gek. Dit is pas origineel!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE