Trendystyle.net | The Blonde Potato | Vlechtkapsel. Dit kan ik (en jij) ook!

Vlechtkapsel. Dit kan ik (en jij) ook!

Ik weet niet of jullie geprobeerd hebben om de ingevlochten kapsels uit mijn vorige post …

Ik weet niet of jullie geprobeerd hebben om de ingevlochten kapsels uit mijn vorige post na te doen, maar mij lukt het in ieder geval niet. Het ziet er zo gemakkelijk uit met al die pieken en zo, maar dat invlechten is vooral van achteren best lastig. Geef mij dan dit kapseltje maar! Helemaal trendy en gemakkelijk zelf te doen omdat de vlechtjes aan de voorkant zitten. Superleuk voor een avondje uit. Wat vinden jullie ervan?

Meer op Trendystyle.net

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE