Trendystyle.net | Kerstmis en Feesten 2023 | Wat doe jij hem cadeau? Honderden tips van Trendystylers

Wat doe jij hem cadeau? Honderden tips van Trendystylers

Het is weer die tijd van het jaar waarin je je hersens pijnigt over wat …

Cadeautips
Wat doe je hem cadeau (voor de Feestdagen) of zijn verjaardag?

Het is weer die tijd van het jaar waarin je je hersens pijnigt over wat je al die lieve mensen om je heen nu weer gaat schenken. Het cadeau voor jouw schat, je lieve partner, is natuurlijk helemaal maatwerk en de enige die kan weten waar jij hem mee kunt plezieren, ben… jij!

Toch wagen we het om met wat algemene tips te komen (voor de Feestdagen en zijn verjaardag) maar lees vooral ook alle tips van Trendystylers die we in de loop van de tijd hebben verzameld. Je steekt er enorm leuke dingen van op. Jouw reactie is natuurlijk ook van harte welkom!

ONZE CADEAUTIPS

Een cadeautje voor hem is iets speciaals. Het is niet zomaar een geschenk, een aardigheidje, maar het is een gebaar waarmee je al je liefde voor hem wilt uitdrukken. Wat je hem ook geeft, het moet ‘Ik hou van je’ uitschreeuwen.

Tja… moeilijk! Dat zijn we met je eens. Maar juist die extra moeite die je voor je hartediefje doet, doet het ‘m! Dus pijnig die hersentjes van je maar eens. Om je te helpen, gingen wij eens bij onszelf te rade en verzamelden we deze cadeautips voor je. Maar let op! Het zijn maar tips. Een cadeau voor jouw schat is maatwerk en de enige die kan weten waar jij hem mee kunt plezieren, ben… jij!

Een speciale betekenis

De beste cadeautjes zijn nog altijd die met een speciale betekenis. Dingen die voor jullie een speciale herinnering hebben, dingen die verwijzen naar iets dat jullie samen hebben beleefd. Eigenlijk zou je het hele jaar door alert op dit soort dingen moeten zijn, en direct je slag moeten slaan als je zoiets voorhanden komt.

Voorbeelden:

Jullie zien tijdens de zomervakantie in een vreemd land een voorwerp waar hij helemaal weg van is. Je koopt het zonder dat hij het merkt en legt het met de Kerst onder de boom.

Jullie beleven een speciaal moment tijdens het luisteren naar bepaalde muziek. Tik dat nummer op de kop!

Iets met toegevoegde waarde

Een cadeau krijgt persoonlijke waarde als je er zelf tijd en moeite in hebt gestoken.

Voorbeelden:

Een fotolijstje (met jullie foto) dat je hebt versierd met schelpjes die je zelf hebt verzameld (misschien wel samen met hem)

Een verzameling betekenisvolle foto’s die je op een originele manier hebt verwerkt.

Iets wat hij heel graag wil hebben

Houd je oren gespitst en je ogen wijdopen, vooral als jullie samen gaan shoppen. En onthoud goed waar hij naar kijkt, welke dingen hem interesseren, welke dingen hij misschien in zijn handen neemt. De beste ideeën doe je tijdens het winkelen op.

Iets waar je hem altijd blij mee maakt…

Een mp3-speler (als hij die al niet heeft), muziek, technische snufjes, een laptop (!). Zorg er wel voor dat hij dit soort dingen altijd mag ruilen!

Een totale verrassing

Wil je groots uitpakken, neem dan tickets naar de zon! (raadpleeg wel zorgvuldig zijn agenda of – beter nog – ga voor een reis die je gemakkelijk kunt verzetten).

Een romantisch avondje uit

Wat dichterbij huis, maar zeker niet minder leuk, is een romantisch avondje uit. Regel alles tot in de puntjes. Restaurant, theater, bioscoop, vervoer en richt je helemaal naar zijn smaak.

Jijzelf (in verleidelijke lingerie)!

Dit cadeau hoeven we je vast niet uit te leggen!

Waar je niet mee hoeft aan te komen

Sokken, handschoenen, onderbroeken, snoepgoed, een huisdier (tenzij hij er heel graag eentje wil)!

Afgezaagd

Waardebonnen in alle vormen en maten! Ze zeggen zoiets als ‘zoek het zelf maar uit’ en hebben geen sentimentele waarde. Prima voor een vriendin of bekende, maar niet voor de grote liefde van je leven…

EN JULLIE?

Dit zijn zo onze ideeën. Maar jullie hebben er vast ook over nagedacht. Wat doe jij je vriendje of man dit jaar cadeau? Of heb je misschien nog een origineel idee dat nog niet in ons rijtje staat? Mail ons je reactie.

REACTIES VAN TRENDYSTYLERS

Reactie

Mijn vriend en ik hebben over een weekje 2 jaar en hij is dol op chocola(ik ook:p en ben er dol op om het te smelten en te decoreren). Daarom dacht ik om chocoladehartjes te maken met daarop figuurtjes van dingen die we samen hebben gedaan, zoals een schaats voor het schaatsen samen en een pak + jurk voor het samen naar een gala gaan

Reactie

Mijn vriend is in Oktober jarig. Aangezien hij helemaal verliefd is op zijn BMW. Laat ik die op canvas zetten! Een leuk idee voor als hij van auto´s houdt. Lisette

Reactie

365 redenen waarom ik van je hou! Dit jaar heb ik hem 365 redenen gegeven waarom ik van hem hou. Dat idee kun je natuurlijk op allerlei manieren verpakken. Op internet zijn enkele variaties te vinden. Ik heb zelf een doos met gekleurde kaarten gemaakt. Elke dag van het jaar kan hij er één reden uithalen. Het kost wel veeeeel tijd en moeite, maar als het je lukt is het echt een niet te overtreffen cadeau! Persoonlijker kan niet! Madelief

Reactie

hooii ik weet egt niet wat ik mijn vriend moet geven . eerst dacht ik aan een luchtje maar dat vind ik zo afgezaagd. miss kan ik een leuk dagje organiseren maar ik weet niet wat leuk is om te doen … weet een van jullie misschien een leuk cadeau of uitje?

Reactie

HElp, We zijn bijna twee jaar samen, en hij draagt geen sieraden, ik in mooie lingerie is iets wat al vaker is gedaan. Een luchtje is iets wat ik al met kerst, en zijn verjaardag heb gedaan. Hij is niet van de foto lijstjes want die belanden ergens in een hoek. Ik heb al een keer een weekendje weg gedaan en dat pakte anders uit dan gehoopt. Alle cadeau’s die ik hem wilde geven, heeft hij in de afgelopen maand al zelf gekocht en hij wil een hond maar dan worden zijn ouders gek!
HELPPPPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Groetjes

Reactie

Zelf heb ik meestal niet zo veel geld te besteden dus daarom zoek ik altijd naar leuke verassingen die niet zo duur zijn dus heb ik een keer 100 ballonnen gekocht en in elke balon een klein leuk of lief berichtje gestopt en op geblazen het waren er een heleboel erg leuk want hij mocht daarna met een naald de ballonnen kapot prikken en de berichtjes lezen dus niet duur maar hij vond het erg leuk ook heb ik een keer een ouderwets wand tegeltje laten maken met een mooie foto en zelf gemaakt gedichtje.

Reactie

Weet je niet wat voor cadeau je hem moet geven? Als je weet wat zn hobby’s zijn kijk dan of je wat leuks in de winkels ziet wat bij zn hobby past dat zal hij te gek vinden. je kan natuurlijk ook zelf wat maken, een gedicht bij voorbeeld, maar maak hem dan wel zelf anders komt het niet uit JOU hart.

Reactie

Mannen zijn de moeilijkste gewoon! Ze vinden niks leuks! Je moet gewoon een btje surfen op het internet. Ik kwam op megagadgets website terecht en hun hebben echt originele en leuke dingen om te geven!
Misschien een tip voor de lezers!
Groetjes

Reactie

Ik heb mijn vriend dit jaar meegenomen naar het circuit van Zandvoort, waar hij vervolgens 20 minuten zelf op het circuit kon rijden (:
Hij was hier echt heel blij mee, omdat ie zelf ook van race auto’s enzo houdt.

Reactie

Ik heb volgende week 2 jaar met mijn vriend ik weet echt niet wat ik hem kan geven!
Ik heb al een paar x taart voor hem gemaakt met tekst en al, ik heb een foto callage gemaakt in de vorm van een hartje, ik heb een portret van hem voor hem gemaakt, ik heb hem allemaal spulletjes voor ze nieuwe huis gegeven.

Nu hebben we 2 jaar en ik zoek iets origineels wat ik nog niet gehad heb en ik zou het niet meer weten.. Ik heb maar 30,- te besteden.
Kan iemand mij helpen?

Reactie

ik heb mijn vriend een keer een zelfgemaakt doosje gegeven. op t dekseltje een foto van ons samen en binnenin 101 kaartjes met 101 redenen waarom ik van hem houd.
Ook kan ik goed tekenen dus heb ik een foto van ons samen nagetekend en mooi ingelijst.
Verder heb ik een lijst gekocht en daarin een foto collage gemaakt van foto’s met mooie herinneringen van ons samen en te tekst: foto’s in een lijst, foto’s van mij en jou, elk een herinnering die bewijst, hoeveel ik van je hou.
Ik heb hem een keer boxers en een blouse gegeven. een super mooi horloge + kaartjes voor de nieuwe voorstelling van theo maassen voor zn verjaardag. Hij is helemaal weg van mini coopers.. dus heb ik m een usb stock in de vorm van n mini cooper gegeven. Ik heb m 2 keer een luchtje gegeven. Een keer overal in huis kaarsjes aangestoken en zn lievelingseten gekookt, tafel mooi gedekt, muziekje op en na afloop een heerlijke massage gegeven. Ik heb een keer sexy lingerie gekocht en m een lapdance gegeven (op internet goed gekeken hoe dat moet XD) Ik heb een keer een notitieboek gevuld met van alles en nog wat.. zo had ik gedichten geschreven, tekeningen gemaakt, maar ook cadeau bonnen erin gezet, en gekke/stoute opdrachten… Ik heb een keer allemaal rozen gekocht en t hele bed bedekt met rozen blaadjes, ik heb een keer als ontbijt hartvormige wentelteefjes voor m gebakken (je snijdt het brood voor je t in de pan doet gewoon in n hartjes vorm) Ik heb een keer een schaal gemaakt met daarop zelfgebakken chocolade muffins waarop ik met wit glazuur lieve dingetjes had geschreven en hartjes had getekend.. de lege plekjes op de schaal had ik gevuld met hart vormige snoepjes en vervolgens alles mooi ingepakt in doorzichtig folie. Ik heb m een keer een videospelletje gegeven wat hij graag wou, ik heb een keer zelf een telefoon hoesje ontworpen (kan gewoon op internet) met foto’s van ons samen en minicoopers.. gewoon dingen die hij leuk vind. Ik heb het special editionpakket van jurassicpark on blu-ray voor m gekocht aangezien hij dit helemaal te gek vind. Ik heb een keer pizza voor m gebakken met de salami in de vorm van een hartje en met olijfjes: ik houd van jou geschreven erop. Ik heb toen we op vakantie waren en we hadden 6 maanden op t strand met schelpjes een tekst geschreven toen de luilak lag te slapen. Ik kan goed zingen dus ik heb een liedje voor hem geschreven en met de gitaar voor m gezongen. Ik heb m een keer heel romantisch mee uit eten genomen in een kasteel :) en mijn ideeen zijn nog lang niet op!

Reactie

Beste tip!!!
Klinkt heel heel oubollig; maar een geschreven poésie album deed het bij mij super goed!
Gewoon al zijn familie, vrienden, collega’s en kennissen iets persoonlijks iin laten schrijven/plakken/ knippen, zonder dat hij het weet!!
Te mooi is de reactie, en erg persoonlijk!

Reactie

Mijn vriend doet aan competitiedarten, met kerst had ik voor hem dartflights laten bedrukken met een foto en tekst.

Reactie

Volgende cadeau’s heb ik al gegeven en ze vielen goed in de smaak:
– trui die hij wou hebben
– zelfgemaakt fotoalbum, met foto’s van ons en elke belangrijke gebeurtenis sinds we elkaar kennen. tekeningen enz bijgemaakt.
– We zaten in het buitenland dus: een krant en pintje.
– fotokader
– boxer maar zelf op getekend.
– tickets voor alex agnew
Reactie

Ik ga in september 8 dagen naar de zon en heb mijn vriend voor zijn verjaardag een fotoshoot aangeboden en met de leukste foto op canvas doek laten maken…

Reactie

Ik gaf mijn vriend:

Toen we nog maar pas bij elkaar waren (en weinig budget hadden):
– zelfgebrande DVD’s van nieuwe films die hij graag nog wou zien, waar ik de cover namaakte, maar foto’s van mezelf of ons allebei in verwerkte (die maakte ik speciaal, zodat het leek alsof het ook op de cover hoorde). Hij vond het leuk en grappig.
– ik vroeg een vriendin leuke foto’s van me te maken, van voor en van achter, terwijl ik in dezelfde pose stond. Die knipte ik af langs de randjes en plakte ik tegen elkaar. Ik kocht een mobiel (wat je normaal gezien bij boven een kinderbedje hangt, maar bij Urban Outfitters kun je een ‘fotomobiel’ kopen, waar geen babydingen aan hangen, maar knijpertjes waar je zelf iets aan kan hangen) en hing de foto’s (met voor en achterkant) eraan. Ik hing er ook de leukste foto’s van ons samen tussen. Hangt heel leuk boven zijn bureau.
– in een bos fotografeerde ik uitgekerfde letters in bomen en plaatste deze kleine fotootjes naast elkaar in een collage, en maakte hier een mooie tekst mee. Dit drukte ik af op A3 en die hangt nu nog als poster in onze slaapkamer.
– ik maakte 2 keer een schilderijtje voor hem voor op z’n kamer.
– met valentijn gingen we naar de film, dus maakte ik koekjes in de vorm van hartjes, als snack tijdens de film.

Inmiddels ben ik geen student meer en krijgt hij duurdere cadeaus.
– zo kreeg hij een initiatie kytesurfen, wat hij enorm leuk vond.
– omdat hij graag als zelfstandige grafisch ontwerper aan de slag wil kocht ik een tekentablet en een een website domeinnaam voor ‘m.

Tussendoor geef ik hem wel nog de creatieve cadeautjes en verrassingen. Zo zijn we onlangs naar een nieuwe stad verhuisd en dus heb ik een wandeling uitgestippeld, langs een aantal leuke plekken, en op die plekken heb ik alvast kaartjes/cadeaubonnen gekocht en waar dat niet kon maakte ik zelf bonnen. (museum, mooie stadswandeling, uiteten gaan en nog wat gaan drinken achteraf) Van dit alles had ik een soort ‘reisgidsje’ gemaakt, en dat zijn we samen gaan doen.

Reactie

Ik heb voor valentijnsdag hem een grote envelop gegeven met 12 kleine enveloppen voor elke maand 1. Nu mag hij elke 1ste van de maand een nieuwe envelop open maken waar in staat wat we die maand voor leuks gaan doen. Alle dates heb ik zelf uitgestippeld door goed te luisteren wat we allemaal nog van plan waren te gaan doen. Het varieert enorm van pizza en milkshakes maken thuis tot een nachtje weg. Alle brieven zijn met de hand geschreven, enof ik daar veel tijd heb in gestoken. Hoe wel we echt niks zouden doen met valentijnsdag is hij er toch echt heel blij mee. En ik ook zo kijk ik elke maand uit naar onze date samen!

Reactie

Mijn vriend en ik hebben t nu een aantal maanden. 2 maanden geleden was ik jarig en ik heb gewoon niks van hem gekregen. Terwijl ik voor zijn verjaardag allemaal dingen had geregeld en ook gewoon tussendoor met allemaal verassingen kom. Ik was er echt kapot van. We hebben er zelfs vaak ruzie over gehad. Maar alsnog. Heb nog steeds niks gekregen. Ook niet voor valentijnsdag. Het is niet dag ik zo materialistisch ben, maar kom op. Geen cadeautje op je verjaardag?

Reactie

waaardebonnen kunnen heel afgezaagd zijn, tenzij je ze natuurlijk zelf maakt.
Ik had voor mijn vriend zelf waardebonnentjes gemaakt. daarop stonden dan dingen zoals: een massage, een terrasje, een ontbijtje op bed, een filmpje enz. Hij vond het super leuk!

Reactie

Ik ga voor mijn vriendje zeker en vast een cadeau maken dat iets met foto’s te maken heeft. Waarschijnlijk wordt het een fotoboek met dan af en toe eens tekstjes erbij die we naar elkaar schreven of zo. Ook zou ik graag een ketting willen laten maken voor hem en daar dan iets lief en bijvoorbeeld de datum dat we samen waren in laten graveren. Ik ga hem zeker ook een waardebonnetje voor een gratis massage geven, op die manier vind ik dat totaal niet afgezaagd. Hij houdt er van dusja..

Reactie

Ik gaf hem tien dagen van tevoren een pakketje met envelopjes voor elke dag een. In elke envelop zat een cd met een nummer dat een speciale betekenis voor ons heeft en een gwdicht dat dat moment beschrijft

Reactie

Je zegt dat waardebonnen afgezaagd zijn, maar wat dacht je van een dagje kanoën met z’n 2tjes in de Ardennen dat is ook leuk om cadeau te geven!

Reactie

Er staat bij geen huisdieren, maar ik doe mijn vriendje toch een huisdier cadeau.. Ik ga hem een vis of schildpad geven in een bokaal die ik helemaal leuk inricht :p Hij heeft er zelf al van gesproken dus ik hoop dat hij het leuk vind. Verder ga ik hem ook een chocoladetaart maken (want daar kan hij nooit aan weerstaan)en voor hem koken. Ik heb hem ook al een een ontbijt op bed gegeven, een fotoboek, een mooie poster voor aan de muur, ..

Reactie

Ik ga voor mijn vriend leren masseren en hem eens een goede massage geven voor zijn verjaardag :) Daar krijgt hij dan een lekkere zelfgemaakte chocoladecake ofzo bij die ik mooi ga versieren :) (hij is gek op chocolade) Ik dacht er nog iets bij te kopen en dan in te pakken in inpakpapier waar een speciale boodschap voor hem opstaat :)

Reactie

mijn vriend en ik hebben binnenkort een halfjaar, ik ben van plan een kussensloop te laten bedrukken, is dat te afgezaagd

Reactie

ik geef mijn vriend samen met mij een fotoshoot met 3 delen het eerste is in galakledij buiten, het 2de binnen en het 3de stuk is een erotische fotoschoot. daarbij mag je ook nog een foto kiezen die ze uitvergroten op jouw gewenst formaat. al je mooie foto’s mag je kiezen en die steken ze dan in een prachtig fotoalbum! als dit geen mooie cadeau is … :p

Reactie

Op de verjaardag van mijn vriendje hebben we ook 20 maanden.
Ik heb nu al sloffen voor hem gekocht en dan heb ik nog 60 euro te besteden… Ik weet niet echt wat orgineel is. Weekeindje weg mag echt niet van zijn ouders, want we mogen nog niet eens bijelkaar slapen..

Reactie

ik heb een vriend die ik nog niet zo goed ken.
wat geef ik hem voor zn verjaardag.

Reactie

ik geef het mooie mannetje een eigen gemaakte taart met lieve tekst erop (je kunt speciale stiften kopen) dat doe ik een speciale taart doos.

Reactie

ik heb hem laatst het spel gesprekstarter voor relatie kado gegeven. super leuk om een avondje met zn 2en te doen is een spel met kaarten waarop vragen staan die je elkaar normaal niet zo snel zou vragen.Leuk om elkaar dus te leren kennen. voor kerst heeft hij een fotocollage van ons 2en gehad en n super mooie horloge. Verder een weekendje met zn 2en is altijd leuk
Reactie

ik heb myn vriend een picknick in het vondelpark in amsterdam cadeau gedaan.. je kan daar bij een brasserie een kant en klare picknickmand bestellen.. dus lekker relaxen en dan amsterdam gaan bezichtigen

Reactie

mijn vriend houdt van petten. dus iets nuttigs kan ik ook niet verzinnen. parfum en alle dergelijke dingen vindt ik zo standaard. dusss……

Reactie

Mijn vriend wilde al heel lang een tattoo…die hebben we ff uitgezocht :D

Reactie

Zou het leuk zijn om een jongen miss een cadeau te geven wat hij niet zou vergeten…Bijv cadeau ferrari rijden ofzo.. Ik vind het best moeilijk en hij is bijna jarig!
Groetjes Chantal

Reactie

Mijn jongere broer is gek op klussen! Voor zijn 18e verjaardag heeft hij zo’n oude metalen klusbox gekregen. Iedereen in de familie had tevoren opgekregen welk stuk gereedschap er ‘nodig’ was voor in die box.
Halverwege het uitpakken van de cadeau’s kreeg hij door wat we voor hem gepland hadden… Hij keek zo fier naar zijn box!
Nog steeds sleept hij zijn hele box naar ons toe als hij een klein klusje komt doen, waarvoor hij ook slechts één stuk gereedschap had mee hoeven nemen.

Reactie

Waardebonnen zijn ook erg leuk! Zeker als je ze zelf ontwerpt en er een persoonlijke touch aan geeft!! Iets helemaal echt voor hem, wat je met z’n twee kan gaan doen! Tss, dom hoor dat je daar niet hebt aan gedacht en meteen “afgezaagd” erop plakt!

Reactie

Heb de afgelopen 3 jaar ook al verschillende dingen gedaan voor mn menneke.Misschien hebben jullie iets aan mn ideeën. Heb boxer laten bedrukken met “dit lekkere kontje is geslaagd’ (of jarig),
Kaartjes voor caberetshow waar die heen wilde maar al uitverkocht was (terwijl ik de kaartjes al had)
De topper was een paar uur naar n (overdekt)PRIVE-EILAND in Antwerpen.Je huurt dan een eiland af en kunt daar alles doen wat je wilt….. Een echte aanrdader!!!
Reactie

‘Schenk hem je hart, je liefde en trouw, maar vooral je onvoorwaardelijke vertrouwen in hem!

Reactie

uhm.. Tis en blijft altijd n moeilijk iets, je wilt ook niet afgezaagd overkomen,
Wat ik allemaal gedaan heb in die 4 jaar is,

– n fotoshoot vn ons tweetjes
– n fotoboek laten maken met daarin allerlei dingen die we samen meegemaakt hadden (dus bv. 1 pagina Disneyland Parijs met alle fotos ervan). Die fotoboeken kun je heel goedkoop gwoon bij de Hema ofzo laten maken ..
– n mooie foto vn ons laten afdrukken op n linnen doek
– héél veel weekendjes weg :p
– concerten, als je weet dat t n artiest is waar ie van houdt zit je eignlijk altijd wel goed, net zoals met n weekendje weg.
– dingen voor zijn motor
– dingen voor zn computer
– mij als verrassing ;)

Wt k mee wil geven is denk er niet te moeilijk over na, vaak doe je hem t meeste plezier met iets wat hij dagelijks kan gebruiken..

Reactie

Ik heb geen flauw idee wat ik voor mn vriend moet kopen. Ik ken hem al vrij lang, en als we een half jaar hebben (eind van de maand) is hij op dezelfde dag jarig, dus iets leuks doen op die dag zit er niet echt in en ik weet écht niet wat ik moet kopen, iets van sieraden ofzo is niet echt origineel want hij had voor ons allebei al kettinkjes met elkaars naam erin gekocht (mocht niet terugbetalen..:P)

MAAR WAT MOET IK DAN??? Muziek of iets technisch heb ik geen verstand van en hij heeft dat allemaal al.

Reactie

Uhm even denken… Ik heb het de laatste tijd moeilijker met cadeautjes, maar toch lukt het me elke keer wel weer. Toen we een maand hadden heb ik hem een dogtag gegeven met onze namen, de datum en een lief berichtje erop. Geen kitsch hartjeskettinkje en dus lekker stoer, maar wel hartstikke lief. Hij was er echt superblij mee. Toen we twee maanden hadden heb ik hem een gebrand cdtje gegeven met speciale nr’s, de cover had ik ook zelf gemaakt met foto’s van ons. Toen we vier maanden hadden heeft hij een digitaal fotolijstje gehad met foto’s van ons samen en van mijzelf. Deze was op sleutelhangerformaat, dus zo kan hij me altijd in zijn broekzak dragen ;P

En toen we pasgeleden een half jaartje hadden kreeg hij de cd Black Ice van AC/DC van me. Omdat hij daar helemaal gek van is en het net een nieuw album toen was. En we zijn die dag samen gaan schaatsen, terwijl hij niet kan schaatsen. We hebben toen echt zoveel lol gehad! En aankomende maandag hebben we 7 maanden. Hij krijgt dan een heel grappig doosje met daarin een blinddoek, een veer en een dobbelsteentje met lichaamsdelen. Heel onschuldig, maar toch sexy! ;)

Reactie

Ik heb voor hem een t-shirt gehaald, maar durf het niet te geven. Wat moet ik doen?

Reactie

Je zegt, liever geen huisdier;)
Maar mijn vriend wil graag een slang en ik heb het al overlegd;)
Xx

Reactie

ik geef denk ik 2 kaarten voor summer darkness of iets in die trant. Wat ook altijd leuk is is iets zelfgemaakts zoals een schilderij (niet moeilijk: iedereen kan schilderen), scrapbook, etc. Maar pas op. Horloge: Zo! Kom de volgende keer es optijd. Hengel of iets voor zn hobby: Ben jij ook weer wat middagjes zoet… Het is en blijft moeilijk

Reactie

Morgen heb ik een jaar met hem. Weekendje naar Maastricht, winkelen, mooi lingerie setje gekocht en horloge.

Reactie

Ik heb mijn vriend een weekendje Parijs cadeau gegeven. Dat vond hij hartstikke leuk. Het was niet zo duur en wij waren toch weer een leuke herinnering rijker.

Reactie

Ik heb mijn vriend een stalen armbandje gekocht voor zijn verjaardag. Ik wou er iets persoonlijks aan toevoegen en heb mijn en zijn naam, en onze datum erin laten graveren. Totaal zo’n 65 aan uitgegeven maar het is zeker de moeite waard!

Reactie

een lekker geurtje.

Reactie
Ik heb mijn vriend ooit een heupfles gegeven met zn naam erin gegraveerd. Je kan ze heel goedkoop bij de slijter krijgen (nog geen 10 euro)!

Reactie

deze lieve flirterige collega (die ik leuk vind) is binnenkort jarig wat moet ik hem dan geven? Groetjes wanhopige collega

reactie

Mijn vriend wilde een nieuwe auto- radio.. Dus die heeft hij gekregen en hij was er erg blij mee! ( na 7 jaar samen mag het wel eens een duur cadeautje zijn )

Reactie

Mijn vriendje wilt héél graag een tatoo met z’n dochter’s naam dus ben druk aan het sparen (A)
Kan ie niet anders als blij mee zijn toch

Reactie

Mijn vriend is in april jarig en nu heb ik net zoveel geluk kaarten voor een cabaretier te kopen waar hij helemaal superfan van is…en die op zijn verjaardag hier optreedt ;)

Dan nog een liefdesbrief na aanleiding van een gesprek dat we hadden…en als het me lukt een glow-in-the-dark roos…lang verhaal :P

Reactie

Mijn vriend en ik zijn bijna 2 jaar samen en het volgende heb ik hem cadeau gegeven:
– Een weekendje maastricht met mij en mijzelf in een leuk lingeriesetje
– Een fotolijstje met een foto van ons en mij alleen
– Kaarten voor een cabaretier
– Een mooie blouse van een veel te duur merk
– Een romantisch etentje (zelf gekookt) kaarsjes derbij, helemaal top

Ik ben altijd alert als we door de stad lopen. Als hij dan aangeeft iets mooi te vinden, print ik dat vervolgens in mijn geheugen! ;)

Reactie

Een zilveren duimring met onze datum en namen erin!

Reactie

Mijn vriend heeft me ooit gezegd dat hij gefascineerd is door de kamasutra. Ik heb hem dan ook een pocket-kamasutra kado gedaan en daar hoorde nog een boekje bij met 69 ways to upgrade your sexlife. Het is altijd leuk om er samen in te kijken en het daarna misschien eens uit te proberen?! :)

Reactie

Hij houdt van de boxers ;)

Reactie

Een lekker avondje op de bank met een filmpje, drankje hapje. Heerlijk tegen elkaar op de bank. En dan genieten maar. Ps Zorg niet dat je dronken word dit pakt vaak verkeerd uit.

Reactie

mijn vriend is ook bijna jarig, maar ik heb geen flauw id wat ik hem moet geven… We zijn ook nog niet zo lang samen, dus maakt het nog wat moeilijker.. Ben behoorlijk creatief en vind t leuk om cadeautjes zelf te maken, maar we hebben samen nog niet zo veel beleefd, dus s wel moeilijk..

Reactie

Waarom onderbroeken niet? Ik gaf me vriend echt een hele leuke box. Ook echt wel zijn smaak (en de mijne natuurlijk.)
Hij vond het onwijs lief en hij moest er ook wel een beetje om lachen natuurlijk. Alleen ik mag hem uittrekken.

Reactie

een zilveren kettinkje met mijn naam(A)

Reactie

hihi, leuke ideeën allemaal, maar voor veel dingen heb ik geen geld! Weekendje weg.. Heel leuk, maar duur!Daarom, een foto, een kettinkje, en een dikke zoen,daar is míjn schat ook al tevreden mee!

Reactie

nou… Mijn vriend is gek op dieren…. Hebben een aquarium met vissen, een konijn binnen dat heel tam is, één parkiet en voor zijn verjaardag heb ik hem 2 dwergpapegaaitjes gegeven!! Vond ie super! Dus niet alle mannen zijn hetzelfde!!

Reactie
Gewoon luisteren naar wat hij allemaal vertelt, daar kun je altijd een kadootje uit afleiden.

Reactie

Mijn vriend krijgt van mij een midweek Antwerpen cadeau voor kerst, omdat we erna ook 2jaar samen zijn.

Reactie

ik heb voor mn vriendje een kettingkje gekocht met zijn sterrenbeeld erop & mn naam toen hij 18 werd.

Reactie

niet met snoepgoed aan komen zetten? Ook niet als het een sexy memery spel is van chocolade gemaakt?

Reactie

Een kookboek, lekker samen in de keuken staan!

Reactie

Ik heb een schilderij gemaakt voor mijn vriend. Dit was de eerste keer dat ik überhaupt heb geschilderd, maar het was een leuke ervaring. En ik kan niet wachten tot hij het krijgt en open maken. Nog maar ffies wachten dus!

Reactie

ff denken kadootjes aan mijn vriend:
Meneer gaf aan gek te zijn van D&G,
Mevrouw gaat op vakantie haalt een shirtje voor hem helemaal in eigen kleuren en een beetje die van hem, maja staat D&G op dus meneer was gelukkig. Daarvoor was het simpelweg een kaartje. We hadden een maand iets met elkaar en ik wilde deze speciale dag niet zomaar voorbij laten gaan. Ik kocht een kaart met hartjes en een aangrijpende tekst. Daarin plakte ik 2 foto’s 1tje van vroeger die hij me ooit stuurde. En eentje van nu waarop wij zoenend gelukkig zijn. Toen hij geslaagd was voor zijn schooldiploma,
Kwam ik met een fotolijstje. We waren van plan om op vakantie te gaan. Het is een foto-album met een harde kaft (als een lijst) daarin had ik foto’s gedaan van mijzelf altijd leuk! Verder een leuke kerstkaart met een foto van mezelf in een sexy jurk. Met een kerstmutsje op. En met een nickname eronder. Uhmzzz…. Uhmzzz… Een tijdje terug had hij wel ondergoed nodig. Dus ik zocht naar alles met een merkje dat hij leuk vond. Calvin Klein. D&G. Armani Jeans. Prijzig, maar jah… Veeleisend en toch blij ook met kleine dingen… Raar eigenlijk die kado’s…

Reactie

ik heb echt geen idee wat ik me vriend moet geven
Voor me hond heb ik zelfs al een kado (kwispelbier zonder alcohol)
Maar me vriend wilde een hengel (400 euro:O)
Of nike air’s (140 euro:O)
En ik zit ff niet zo breed.. Damn
Maarja ik verzin wel wat, heb echt geeeeen idee nog

Reactie

een familiepak-condooms

reactie

hhmm er staat geen huisdier
Maar wat nou als je vriend gek is op dieren
Die van mij is bijv gek op ratten
Dus heb ik hem een rat gegeven
Hij vond het geweldig
En is er nog steeds heel blij mee

Reactie

Ik weet echt niet wat ik mijn vriend voor kerst moet geven! Ben al een tijdje aan het denken, maar weet echt niks! Hij is namelijk zo als die iets wil hebben haalt die het meestal gelijk.. Dus jah daar heb ik niet zoveel aan… Dus dit artikel vind ik wel handig… Dus mochten jullie nog leuke gekke idee hebben … Want ik weet echt helemaal NIXXXXXXXX……. Thnx

Reactie

Mijn vriendje is een ECHTE zoetebek. Vorig jaar heb ik met kerst dan ook een schandalig grote snoepjestaart besteld. Hij was zo gelukkig als een klein kind en heeft er tot het laatste snoepje van genoten. Snoepgoed kan in sommige gevallen dus wel?!

Reactie

Je kan hem ook een dagje ‘hotel’ aanbieden, en van het huis een hotel maken. Plak kamernummers op de deuren, maak een receptie, en organiseer allemaal leuke dingen voor die dag! Acteer ook dat je in het hotel werkt, spreek met 2 woorden, nette kleren aan. Versier het huis ook mooi. Het is weer eens iets anders dan een cadeautje dat je uit kunt pakken, maar wel iets onvergetelijks!

Reactie

Ik zit nog te twijfelen tussen samen naar een dinnershow of een race experience op Zandvoort. Ik denk het laatste want dat wil hij heel graag :D

Reactie

Het is inderdaad een lastige vraag. Zeker als je zo’n vriendje als mij hebt. Maar goed, ik heb hem een televisie serie op dvd gegeven waar hij helemaal gek van is. En die hebben we nu voor de helft al gekeken, noujah, soort van gekeken.. Op de een of andere manier missen we telkens een paar stukjes 0=)
Met z’n verjaardag heb ik m kettinkje gegeven, met een hartje dr uit. Niks dr op, maar dat komt nog wel ^^ .. Tenminste, dat is hij van plan ^^ .. En vrijdag geef k m een fles smirnoff *daar is ie gek op ^^ * in zo’n soort van zakje ^^ =) met Love you er op =), echt super cewl. Njah, toch is t niet zo heel erg moeilijk, we zijn echt best wel hetzelfde in bepaalde opzichten ^^ . Succes mensen !.. En idd, cdo bonnen zijn echt heel erg afgezaagd ^^ ..

Reactie

Een horloge met een speciale boodschap gegraveerd in de achterkant!!

Reactie

Hoi dames! Ik heb dit jaar voor mijn vriend een smoking sjaal gekocht a la The Godfather. Toevallig kwam ik het tegen bij een zeer bekende grote winkelketen. Hij heeft het er echt al jaren over en ik weet dus zeker dat hij het leuk vindt. Daarnaast is hij van baan gewisseld en moet hij voortaan in pak naar het werk, dus een mooie stropdas komt altijd van pas. (daarbij vind ik al zijn stropdassen lelijk en veels te ouderwets!) Haha. Succes en fijne dagen toegewenst!

Reactie

haha, ik zie dat ik al enkele tips van jullie heb opgevolgd hihi. Hij wilde ooit bungeejumpen omdat ik het al had gedaan en hij toch stiekem eerder wilde springen dan mij:P Dus ga ik hem een sprong, en toen ben ik met hem meegesprongen! Daarnaast heb ik voor hem ook zelf een fotoshoot gedaan en in elkaar geknutseld!
Wat ook een goede oplossing is, is gewoon het cadeau geven wanneer hij het helemaal niet verwacht, dan maakt het niet uit wat je hem geeft, de verrassing heeft het effect al :)
Liefs

Reactie

Ik heb mijn vriend wel eens ontbijt op bed gegeven, was hij ook heel erg blij mee. Let er dan wel op dat hij niet naar beneden komt. Ik had als smoesje dat ik even met buikpijn naar het toilet moest.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE