Bob kapsel. Come des garçonnes

Op de catwalk van C’N’C Costume National in Milaan zag ik dit Aziatische model met superscherp geknipte bob! De jaren ’20 zijn weer terug en de boyish boblijn is weer in. Maar dit kapsel is ook modern vanwege de ‘undercut’ (de korte haartjes in de nek die contrasteren met de langere haarlengte van de rest van het kapsel). Ik vind dit kapsel super en als ik zulk dik haar had, zou ik het direct zo laten knippen. Wat jullie?

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

5 gedachten over “Bob kapsel. Come des garçonnes”

  1. O nee, absoluut niet! Dan zou ik voor mijn gevoel mijn vrouwelijkheid wegknippen. Mijn haar blijft lang en dat vind ik bij de meeste vrouwen het mooist.

  2. Een beetje coupe champignon. Haar staat t wel, mij niet. Heb te veel slag voor zo’n strak kapsel. Dus ik hou t liever wat langer.

  3. Zonder pony lijkt me me al leuker. Nu is t net of ze ’n hoedje op heeft. Voor mij niet zo’n kapsel, ik hou van of echt kort of (half)lang.

  4. Aziatisch haar is niet makkelijk te knippen. Dat is, zoals ze noemen, linthaar. De meeste Aziatische vrouwen hebben hun haar in een bob geknipt, dat is het makkelijkst. Maar ik vind het wel erg leuk bij haar staan. Bij mezelf vind ik die lengte ook leuk , maar krijgt toch een andere uitstraling omdat het europees haar is en dus wat dunner. :-(

  5. Ik blijf het leuk vinden die bob, maar niet voor mezelf…..heb dezelfde wat Sasha zegt: lang haar maakt mij het meest vrouwelijk. Dat geldt niet voor iedereen. Lees: Sylvie van de Vaart. Dat korte haar staat haar geweldig.

Reacties zijn gesloten.