Trendystyle.net | Fashion trends | Bij Kenzo in Parijs. De kunstenaar en de clochard

Bij Kenzo in Parijs. De kunstenaar en de clochard

 De show van Kenzo van de afgelopen Fashion Week in Paris zal ik niet snel …

paris-fashion-week-kenzo-02 paris-fashion-week-kenzo-03 paris-fashion-week-kenzo-04 paris-fashion-week-kenzo-05 Paris Fashion Week Kenzo winter 2014 2015De show van Kenzo van de afgelopen Fashion Week in Paris zal ik niet snel vergeten en daarbij gaat het me nu eens niet om de show en ook niet om ’the beautiful people’ die voor de show was uitgenodigd (na een tijdje heb je het daarmee wel gehad!). Maar wel om het weer en de omgeving! Het was een schitterende zondag begin maart. Na heel veel regen kwam eindelijk zonneschijn. Iedereen genoot. Kenzo showde in ‘Cité de la Mode’, een modern gebouw langs de Seine, vlakbij het (metro)station Gare d’Austerlitz. De morgen begon met felle zon en scherpe schaduwen (niet bepaald gemakkelijk om te fotografen), maar dit tafereel voor het station was echt schilderachtig. De kunstenaar die op de trein wacht (?) en de clochard die nonchalant langs loopt en de rust van de l’artiste, zij het maar even, verstoort… Oké, dit zijn zo mijn fantasieën maar de foto’s zijn ECHT!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE