Verliefd op de Chanel No.5 parfumfles-tassen

chanel-parfumfles-01 chanel-parfumfles-02 chanel-parfumfles-04Het was te verwachten. De Chanel no.5 parfumfles-tassen en dito telefooncovers waren tijdens de modeweken goed vertegenwoordigd. Ik las al maanden geleden over deze tassen en telefoonhoesjes van het chique modehuis met de dubbele C maar had er nog niemand mee gezien. En eerlijk heb ik er – buiten het modepubliek – ook nu nog steeds niemand mee gezien. Het zijn super-hebbedingen en ik helemaal weg van deze gadgets, maar de prijs die eraan hangt is pittig, heel pittig. En dus stil ik mijn hebzucht met het schieten van plaatsen van deze parfumflessen… En misschien is dat maar goed ook. Want wie zal er volgend seizoen nog naar deze nu felbegeerde tassen en hoesjes omkijken? Geen mens dus. In ieder geval geen fashionista… en ik weet zeker dat mijn ‘verliefdheid’ zich dan weer op een ander hebbeding zich richten. Tja, de mode is nu eenmaal vluchtig. Niet duurzaam maar wel duur, zou je kunnen zeggen :-)

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.