Beter verlaten of bedrogen?

Gaat hij vreemd en stort hij zich in de armen van een ander dan kunnen wraakgevoelens een kleine pleister op de wonde (liefdesverdriet) zijn. Er is dan in ieder geval iemand die…

Beter verlaten of bedrogen?
Beter verlaten of bedrogen?

Gaat hij vreemd en stort hij zich in de armen van een ander dan kunnen wraakgevoelens een kleine pleister op de wonde (liefdesverdriet) zijn. Er is dan in ieder geval iemand die je het betaald kunt zetten (ook al doe je dat misschien niet). Maar gaat hij ‘zomaar’ bij je weg, dan val je enorm op jezelf en je verdriet terug. Niet zelden volgt een periode van depressiviteit. Je komt in een tunnel terecht waar je maar moeilijk weer uitkomt.

De meest gebruikelijke redenen die je te horen krijgt als hij ‘zomaar’ bij je weggaat zijn:

Het ligt niet aan jou, ik ben veranderd
Op mijn leeftijd (hoe oud of jong hij dan ook is) wil ik nieuwe ervaringen opdoen
Jij bent perfect, aan jou mankeert niets, het ligt aan mij
Ik hoop echt dat je het geluk vindt dat je toekomt
Jij verdient meer dan een man als ik, ik ben het niet waard om naast je te lopen

En als hij in de 21ste eeuw nog het lef heeft om ‘een pauze om na te denken’ als reden aan te voeren, dan kunnen we alleen maar zeggen dat we hopen dat die pauze zo lang mogelijk zal zijn.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.

5 gedachten over “Beter verlaten of bedrogen?”

  1. Het is erger om bedrogen te worden en dat hij met die vrouw er dan vandoor gaat.. Als hij zomaar bij je weg gaat, kun je nog in zijn redenen daarvoor geloven. Je voelt je natuurlijk wel bedonderd, maar voor mij was het dan veel makkelijker om een punt er achter te zetten dan in een relatie waar er in is vreemdgegaan. Vooral als je weet dat die gozer na het vreemdgaan gewoon leuk verder doet (mét dat meisje- sloerie beter gezegd want ze wist dat ik hem had!), krijg je met enorme wraak- en haatgevoelens te maken. Je begint dan veel meer aan jezelf te twijfelen, over je acties, woorden en daden in de relatie dan bij wanneer ze je zomaar verlaten. Wanneer je zomaar verlaten wordt, kun je makkelijker zeggen: goed.. so be it. Hij is me dan toch niet waard. Maar wanneer je bedrogen bent, voel je je gebruikt door een gozer die denkt van andere fantastische meiden te kunnen snoepen, terwijl hij al een fantastische meid naast zich heeft. En dat is iets, wat je nooooit zult snappen.. en zal kunnen accepteren.

  2. Beide zijn erg… want in geen van de gevallen kiest hij ervoor om de relatie een kans te geven.. Altijd kiest hij voor iemand anders. Als die u dumpt voor een ander, werd die verliefd op iemand bij wie hij zicht beter voelt wat nog kan gebeuren… Maar als er NIEMAND is dan wilde die niet ééns proberen met u .. ?? liever alleen als met u ?? das wel erg …

  3. Ik ben zowel bedrogen als verlaten. Had in eerste instantie hem zijn misstap vergeven (terwijl ik principieel tegen vreemdgaan ben, maar ik wilde onze liefde een tweede kans geven), en uiteindelijk is hij toch weggegaan. Beide is erg, maar zomaar gedumpt worden is geloof ik erger dan bedrogen worden, ook al is het moeilijk om vervolgens nog vertrouwen in de ander te hebben.

  4. Dat hij zomaar weggaat. Met een andere dame heeft hij een rede. Maar zomaar?? Nee. Net als dat ik -persoonlijk- liever gedumpt wordt dan dat IK iemand dump. Waarom? Omdat híj iets weggooit en -misschien, hopelijk- spijt krijgt van zijn actie. En niet ik. (Mijn ex heeft dat, al heeft hij een ander. Ik vind het wel sneu voor dat meisje, zij denkt dat ze samen gelukkig zijn, want ik heb haar op een verjaardag gesproken.)

Reacties zijn gesloten.