Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Beauty talk met make-up artist Francelle Daly. Gouden gezichten. Alles draait om highlights

Beauty talk met make-up artist Francelle Daly. Gouden gezichten. Alles draait om highlights

Vaak genoeg vergeten we dat make-up een creatieve aangelegenheid is. Je werkt met licht en …

Gouden make-up Arthur Arbesser
Gouden gezicht. Make-up: Francelle Daly voor M.A.C, photo: courtesy of M.A.C.

Vaak genoeg vergeten we dat make-up een creatieve aangelegenheid is. Je werkt met licht en schaduw, tekent en geeft vorm aan je gezicht. Het is als schilderen.

Make-up artist Francelle Daly brengt het fantasierijke en artistieke aspect van make-up weer eens goed onder onze aandacht met de ‘gouden Renaissance gezichten’ die ze voor de catwalk show van Arthur Arbesser ontwierp. Niet iets om direct na te doen maar misschien wel een bron van inspiratie voor een enkel detail.

Ook voor de nude make-up looks voor deze show nam Francelle het concept ‘het gezicht als menselijke canvas’ als uitgangspunt. Voor die look concentreerde ze zich vooral op de vorm van het gezicht met highlights. ‘Everything is about a highlight this season’, concludeert Fancelle.

Bekijk het video interview en ga zelf aan de slag.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE