De allernieuwste Instagram trend: #bathleisure. Draai een baddoek om je hoofd… and go!

Bathleisure
De allernieuwste Instagram trend heet ‘bathleisure’. Een baddoek op je hoofd… and go!

Het is de allernieuwste hype op Instagram: ‘bathleisure‘ en de trend werd gezet door niemand minder dan Rihanna. Sinds deze jongedame met een Emilio Pucci handdoek om haar welgevormde hoofdje schitterde op de Franse Vogue cover van december 2017 schijnt iedereen zich te kust en te keur met een handdoek te willen tooien.

Het idee achter de handdoek op de Vogue cover, gefotografeerd door Jürgen Teller, was deels een ‘ik kom net onder de douche vandaan’-verhaal en deels een soort ‘pool party’-idee.

Niet helemaal duidelijk – maar wel waarschijnlijk – is of de Britse zangeres Rita Ora Rihanna’s Vogue cover al gezien had toen zij zich in november 2017, tijdens de MTV European Music Awards, gehuld in spierwitte hotelbadjas met idem dito handdoek om het hoofd op het rode tapijt vertoonde. Het leverde verbaasde reacties op (en natuurlijk een heleboel publiciteit) die Rita lachend afdeed door de aandacht te vestigen op de schitterende diamanten die ze om haar nek en in haar oren droeg.

Het heeft even geduurd voordat de trend oversloeg naar de grote massa, maar dat lijkt nu een feit te zijn. Onder #bathleisure vind je tal van foto’s van influencers en wannabes die een badhanddoek op hun hoofd combineren met fonkelende oorbellen en casual outfits die alles behalve geschikt zijn voor in de badkamer.

De look is gemakkelijk na te doen en kost je nagenoeg niets (tenzij je net als Rita Ora voor echte diamanten gaat). Je hebt vast alles al in huis. Draag een mooie top, ga voor opvallende accessoires als een grote zonnebril of bling bling oorbellen, maak je mooi op en draai je lievelingsbadhanddoek om je hoofd. That’s it. Waar je vervolgens heen gaat… dat laten we aan jou over!

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022 op ADVERSUS. KLIK HIER!

HOROSCOOP VAN DE MAAND
Ram
Stier
Kreeft
Tweelingen
Leeuw
Maagd
Weegschaal
Schorpioen
Boogschutter
Steenbok
Waterman
Vissen

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE