Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 6 Eenvoudige maar trendy partykapsels

6 Eenvoudige maar trendy partykapsels

Niet handig met de föhn en borstel? Pas de problème! Dit jaar hoeven we maar …

feestkapsels-2015-1050
6 Eenvoudige maar supercoole partykapsels

Niet handig met de föhn en borstel? Pas de problème! Dit jaar hoeven we maar bijzonder weinig aan ons haar te doen. De party kapsels voor winter 2015 2016 zijn natuurlijk en vrij gemakkelijk. Met een paar rake ingrepen zit je haar deze winter TOP. We hebben 7 ideeën voor je.

1. Beach waves (in combinatie met mega-oorbellen)

feestkapsels-2015-07
Beach waves en lange oorbellen met grote fonkelende stenen, Dsquared2, ph. Charlotte Mesman

De kapsels voor winter 2015 2016 staan in het teken van BEACH WAVES. Lange, losse en natuurlijke haarlooks zijn dé trend. Je hebt er geen omkijken naar.

Trucjes om dit kapsel na te doen: 1. maak de avond van te voren een paar dikke vlechten in handdoekdrooog haar en haal ze de dag erna uit en 2. maak grove, slordige krullen met een dikke krultang en schud ze dan los. In beide gevallen kun je je haar ‘preppen’ met een salt spray voor die ‘crunchy’ beach look.

Combineer deze look met een paar fonkelende mega-oorbellen en je ziet er stralend uit. Om het helemaal af te maken zou je zelfs voor een gouden wintersport tint kunnen gaan.

Steil haar met een lage zijscheiding

feestkapsels-2015-06
Steil haar met een sluike zijlok met schuifspeldje, Jil Sander

Als je niet weet wat je met je haar aanmoet, is een lage zijscheiding altijd een goed redmiddel. Zo’n scheiding staat klassiek en zorgt voor een volle bos haar aan één kant van je gezicht (waar een middenscheiding misschien twee miserabele bosjes zou opleveren omdat je niet de tijd hebt gehad om je haar te wassen). Deze asymmetrische look camoufleert bovendien eventuele kleine asymmetrische lijnen in je gezicht.

Dit kapsel is heel eenvoudig. Föhn je haar steil, trek een lage zijscheiding en breng je haar over je voorhoofd naar de andere kant van je gezicht waar je het met een schuifspeldje achter je oor vastzet.

Retro kapsel met diadeem

feestkapsels-2015-05
Los haar, boven op het hoofd getoupeerd, met diadeem, ph. Charlotte Mesman

Diademen en haarbanden doen deze winter weer volop mee. Ze zijn perfect om meer volume bovenop je hoofd te creëren.

Toupeer je haar bovenop je hoofd en breng dan de diadeem aan. Draag ‘m wat meer naar achteren zodat het getoupeerde gedeelte boven op je hoofd nog meer volume krijgt, terwijl het voorste gedeelte wat platter is. Dit is een eenvoudige look met een feestelijk resultaat. Ook hier kun je het geheel afmaken met een paar mooie oorbellen.

Jaren ’70 krullen

feestkapsels-2015-04
Jaren ’70 krullen met gladde zijlok, Blugirl, ph. Mauro Pilotto

Krullen zijn terug van weggeweest. Heb je wat tijd, steel dan de show met een krullenbos. Gebruik kleine rollers of een vrij dunne krultang en een heleboel mousse. Hoe beter je je haar met een mousse ‘prept’, hoe beter de krullen zullen pakken. Breng de mousse in grote hoeveelheden over de hele lengte van je haar aan en föhn het dan snel zodat het iets droger is. Je haar is nu klaar voor de krulspelden of de krultang. Fixeer de krullen tot slot met een haarlak.

Het kan heel mooi zijn om de voorlok glad te houden zoals op deze foto. Zet ‘m vast met een schuifspeldje.

Sexy blow out

feestkapsels-2015-03
Sexy blow-out met lage zijscheiding, Blumarine, ph. Mauro Pilotto

Floor Kleyne van Salon B vertelde ons al dat de sexy blow out terug is en die is natuurlijk perfect voor elke party. Hier gaat het erom om je haar zo mooi mogelijk te föhnen. Geef er volume en slag aan. En maak een lage zijscheiding. Hét geheim van deze look.

Opsteekkapseltje met rijkelijk versierde diademen

feestkapsels-2015-02
Nonchalant opsteekkapsel met diademen met parels en stenen en hangers met stenen in de oren, Dolce & Gabbana

Dit schattige kapseltje van Dolce & Gabbana is absoluut ‘FOOL PROOF’. Dit kan iedereen. Maak een middenscheiding en steek je haar losjes op. Duw het knotje van achteren een beetje omhoog zodat zich boven op je hoofd wat volume creëert. Maak het geheel af met een paar sierlijke diademen (niet één, maar twee!) en een paar hangers in je oren. Supermooi!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE