5 Lentelooks voor stijlvolle vrouwen (en frisse dagen)

lentelooks-2016-800x533
Vijf lentelooks voor stijlvolle vrouwen

Ook als het lenteweer te wensen overgaat, mag je vrolijke kleuren en nieuwe mode ideeën uit de kast halen. Laat je door het weer vooral niet klein krijgen! We zochten vijf geslaagde lentelooks voor je uit. Om je door te laten inspireren.

5 Stijlvolle lentelooks

De culotte broek

lentelooks-2016-01
Speel met volumes en proporties

De culottebroek is een vrije wijde broek die een beetje op een rok lijkt en de enkels bloot laat (de broek kan ook korter zijn dan op deze foto, maar dit is de meest gangbare lengte voor nu). Je kunt er oneindig mee combineren. Bij fris lenteweer speel je met verschillende lagen en draag je er een lichtgekleurde jas over. Speel ook met kleurnuances, zoals de verschillende groentinten in deze look.

De tuinbroek

lentelooks-2016-04
De tuinbroek

Voor een speelse lentelook kun je een tuinbroek als basisitem nemen. Deze broek kun je met een lichte winterjas dragen, maar ook met een trench coat, een blazer of een vest. Draag er witte schoenen of sneakers onder. Het is lente, weet je nog?

De lange jurk met fantasie

lentelooks-2016-03
Een lange jurk lost het ‘blote benen’ dilemma op

Lange jurken zijn ideaal voor het tussenseizoen omdat ze het blote-benen-dilemma oplossen. Op een door-de-weekse dag draag je ‘m met sneakers of laarzen. Naar een bruiloft of een speciale gelegenheid draag je er hooggehakte sandaaltjes onder. Is een warme jas nog steeds een must, ga dan voor een lichte of vrolijke kleur.

Pastels

lentelooks-2016-02
Pastels doen het goed in het voorjaar

Pastels zijn onlosmakelijk verbonden met het voorjaar. Elk jaar weer zien we ze in dit seizoen. Voor voorjaar 2016 gaan vooral de wat meer verzadigde (diepere) tinten (lees ‘Top 10 modekleuren‘), maar een zachtroze look als deze is een klassieker en doet het altijd goed.

De total jeans look

lentelooks-2016-05
Total jeans look

Voor liefhebbers van spijkergoed, is de total jeans look de oplossing voor lentedagen waarop je je nog niet in een luchtige jurk kunt hullen. Draag een stoer spijkerjack op een vintage spijkerbroek. Ga voor lichte denim kleuren zodat je toch nog dat voorjaarsgevoel hebt. Een mooie tas geeft deze op zich heel casual look extra schwung.

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE