5 Do’s en don’ts voor mooie zomernagels

Nail art
5 Do’s en don’ts voor mooie zomernagels

Nagel art en nagellak staan deze zomer in het middelpunt van de belangstelling. Zelfs bij je bikini of badpak zijn een paar chique of fel gekleurde nagels onontbeerlijk. Geen beach look zonder nagellak!

Jessica Scholten, Nederlands meest toonaangevende nail stylist, geeft ons 5 gouden tips mee over supermooie (en gezonde) zomernagels.

  1. Ga je naar een nagelsalon, kies die dan met zorg. Niet alle nagelsalon werken met producten van hoogwaardige kwaliteit. Soms is het moeilijk om erachter te komen welke producten worden gebruikt. Jessica Scholtens advies is: is een salon te goedkoop voor woorden, ga er dan niet naartoe.
  1. Wat je ook aan je nagels laat doen, het mag nooit pijn doen. Doet iets pijn, dan is dat een indicatie dat er iets niet goed is. Verander dan van product of salon.
  1. Heb je mooie nagels van jezelf, ga dan niet te snel voor acryl nagels, adviseert Jessica Scholten. Streef je naar lange(re) nagels, laat ze dan eerder op een rustige manier groeien, desnoods met behulp van een gel coat. Alleen als je echt snel naar lange nagels wilt overstappen, zou ik acryl nagels aanraden.
  1. Ga je voor acryl nagels, laat het dan mooi doen! Acryl nagels mogen absoluut niet te dik zijn!
  1. Wil je met schitterende nagels zonder al te veel onderhoud de zomer door dan is gelcolor nog altijd dé toptrend. Gelcolor blijft ongeveer veertien dagen mooi. Met deze lak heb je lang plezier van je gelakte teen- en vingernagels.

Klik hier voor de allernieuwste nageltrends voor zomer 2016

Met dank aan Jessica Scholten http://www.jessicascholten.nl/. Jessica Scholten wordt vertegenwoordigd door NCL Representive.

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE
GESPONSORDE LINKS