Trendystyle.net | Fashion trends | Modetrends herfst winter 2021 2022 | 10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen. Even checken!

10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen. Even checken!

Weet je niet wat je aan moet? Voel je shoppingkriebels? Dit zijn de modetrends voor herfst winter 2021 2022 die je moet kennen. Ze slepen je stijlvol de winter door!

10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen
10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen. Bouclé en spijkergoed (klassiek en casual). Photo: courtesy of Celine

Sta jij in de startblokken om je wintergarderobe op te frissen met een paar gerichte aankopen volgens de allernieuwste modetrends voor herfst winter 2021 2022? Check dan even ons trendlijstje en sla dit seizoen nu eens niet impulsief (we kennen het!) aan het kopen.

Stijltip: de modetrends voor herfst winter 2021 2022 laten een mix van klassiekers, loungewear, casualwear en frivole items zien. Het allerleukste is nu juist om deze stijlen met elkaar te combineren (zie de coverfoto van Celine).

De modetrends voor herfst winter 2021 2022 die je niet mag missen

Dit zijn de nieuwste modetrends voor herfst winter 2021 2022. Photo: courtesy of Max Mara
Dit zijn de nieuwste modetrends voor herfst winter 2021 2022. Photo: courtesy of Max Mara
  • Camel. Een camel jas (je jas is de basis van je wintergarderobe dus koop ‘m liever klassiek), een camel rok, een camel broekpak. Camel is hip.
  • Ecoshearling als jas maar ook als tas en aan je voeten. Shearling is huge.
  • Oversized broekpakken. De ultieme office wear maar ook supercool als casualwear, op de blote huid of met een (wollen) crop top.
10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen
10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen. Klassieke visgraat én logo’s voor de pantykousen. Photo: courtesy of Fendi
  • Logomanie! Yeah, je leest het goed. Met de comeback van de jaren ’90 komt ook de logomanie weer terug. Lekker kitsch, dat wel. Fantasieën met logo’s zijn de nieuwe bloemenprints.
10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen
10x Modetrends voor winter 2021 2022 die je moet kennen. Zilverkleurige boots voor de feesten. Photo: courtesy of Isabel Marant
  • Metallic. Shine, baby, shine. Niet alleen gaan we metallic broeken, jacks, jasjes en tops dragen maar ook metallic tassen en schoenen. In het zilver maar ook in kleur.
  • Als het maar puffy is… Puffy coats, maar ook puffy tassen en zelfs puffy laarzen zijn hot and happening.
  • Bon ton tweed/Chanel bouclé/ruitjes/visgraat. Deze winter worden we heen en weer geslingerd tussen bling-bling items en klassiekers. Dé trend? Combineer ze met elkaar.
  • Joggingpakken in… tricot! De loungewear van vorig jaar winter met al zijn joggingpakken zet een stap verder en komt deze winter in knuffelzachte wol.
Modetrends en kapseltrends winter 2021 2022
Kapseltrends herfst 2021. Missoni. Die kleren, dat hààr (bobkapsel met krul)! Photo: courtesy of Missoni
  • Tricot jurken. Deze modetrend voor winter 2021 2022 ken je vast al, maar we noemen ‘m toch nog maar even.
  • Croptruitjes en pintops: superkort maar wél trending. Overigens kun je er ook iets ONDER dragen. Zo zagen we het pintopje van Jacquemus (inmiddels een absolute modehit) al over een strak T-shirt dragen.

Met een paar goed doordachte aankopen ben jij deze winter up-to-date volgens de allernieuwste modetrends en behoort het dilemma ‘Ik weet niet wat ik aan moet’ tot d verleden tijd.

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE