Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 10 DIY Kapsel ideeën (in 10 minuten klaar!) | Pagina 2

10 DIY Kapsel ideeën (in 10 minuten klaar!)

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe kapsel ideeën? Wij in ieder geval wel. We haalden 10 eenvoudige catwalk looks voor je bij elkaar. Eenvoudig maar met een grote impact. Om direct uit te proberen!

Vervolg van pagina 1

6. Een hoge paardenstaart

10 DIY Kapsel ideeën. Een hoge paardenstaart
10 DIY Kapsel ideeën. Een hoge paardenstaart

Een hoge paardenstaart met je haar strak uit je gezicht maakt jong en is tegelijkertijd heel ‘glamourachtig’. Föhn je haar glad en bind het heel strak boven op je hoofd samen. Om de staart wat omhoog te laten staan, bind je er een stuk lint omheen (zie de foto).

7. Een hoge knot

10 DIY Kapsel ideeën. Een hoge knot
10 DIY Kapsel ideeën. Een hoge knot

Dit kapsel is jong, snel en trendy. Het is bovendien een perfect kapsel om een bad hair day te verdoezelen. Breng al je haar boven op je hoofd samen in een warrige knot en trek wat lokken rond je gezicht los.

8. Een net hip kapsel met visgraatvlecht

10 DIY Kapsel ideeën. Een net hip kapsel
10 DIY Kapsel ideeën. Een net hip kapsel

Dit kapsel is een beetje hippy, maar tegelijkertijd ook best heel netjes. Breng de lokken rond je gezicht naar achteren en zet ze daar in een staartje vast. Vlecht dit staartje in. Op de foto zie je een visgraatvlecht die een beetje piekerig is gemaakt, maar het mag natuurlijk ook een ‘gewone’ vlecht zijn.

9. Gel kapsel

10 DIY Kapsel ideeën. Gel kapsel
10 DIY Kapsel ideeën. Gel kapsel

Gel is een perfect product om snel een stijlvol en opvallend kapsel te creëren. Maak een lage zijscheiding, maak je haar steil met de stijltang, breng vanaf de haarwortels tot op de hoogte van je oor een flinke dosis glans gel aan (je kunt daarvoor een make-up kwast of de scheerkwast van je vriendje gebruiken) en klaar ben je!

10. Een slierterige knot

10 DIY Kapsel ideeën. Een slierterige knot
10 DIY Kapsel ideeën. Een slierterige knot

Knotten zijn ongelooflijk veelzijdig. Niet alleen kun je variëren met de hoogte waarop je ze vastzet, ook met de textuur van je haar kun je alle kanten op. Zo kun je je haar met een mud of wax slierterig maken en het dan heel nonchalant achter op je hoofd vast zetten. Staat echt heel cool!

Klik op pagina 1 om terug te gaan, of klik hier

Door: Trendystyle

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE