Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | 10 DIY Kapsel ideeën (in 10 minuten klaar!)

10 DIY Kapsel ideeën (in 10 minuten klaar!)

Ben jij ook altijd op zoek naar nieuwe kapsel ideeën? Wij in ieder geval wel. We haalden 10 eenvoudige catwalk looks voor je bij elkaar. Eenvoudig maar met een grote impact. Om direct uit te proberen!

10 DIY Kapsel ideeën. Getoupeerd opsteek kapsel
10 DIY Kapsel ideeën. Getoupeerd opsteek kapsel

Opsteek kapsels blijven in de mode. Knotten en paardenstaarten zijn cool. Je hebt er geen idee van hoeveel je ermee kunt! Piekerige en slordige versies zijn super relaxed maar toch ook chic. En dan heb je nog de lage zijscheiding waarmee je direct een fashion forward look kunt creëren. Maar kijk zelf en grijp dan naar je borstel en föhn. Elk kapsel moet in minder dan 10 minuten te doen zijn!

1. Getoupeerd opsteek kapsel

10 DIY Kapsel ideeën
10 DIY Kapsel ideeën. Getoupeerd opsteek kapsel

Dit kapsel is perfect voor een avondje uit. Het is vrij gemakkelijk zelf na te doen, zeker als je je haar een paar dagen niet gewassen hebt :-) Is je haar slap en laat het zich niet goed touperen, gebruik dan een droog shampoo of een zoutspray om je haar een wat stuggere structuur te geven. Toupeer je haar tot een grote volumineuze wolk en zet het dan van achteren vast in een Franse rol of anders in een slordige knot. Het hoeft allemaal niet zo netjes. Fixeer je kapsel met vooral veel haarlak en maak deze haarlook af met een paar opvallende oorbellen.

2. Lage paardenstaart

10 DIY Kapsel ideeën. Lage paardenstaart
10 DIY Kapsel ideeën. Lage paardenstaart

Dit soort paardenstaarten kennen we eigenlijk allemaal maar ze blijven hun charme behouden. Maak een middenscheiding (of een zijscheiding) en föhn je haar glad. Bind het, behalve één lok, nu laag in je nek samen met een elastiekje. De lok draai je om het elastiekje en klaar ben je.

3. Slordige Franse rol/knot

10 DIY Kapsel ideeën. Slordige Franse rol/knot
10 DIY Kapsel ideeën. Slordige Franse rol/knot

Warrige en slordige opsteek kapsels zijn dé trend en dat maakt het allemaal een stuk gemakkelijker. Voor dit kapsel maak je een lage zijscheiding. Vervolgens breng je het haar naar achteren en zet je het vast in een slordige Franse rol of knot. Trek wat piekjes rond je gezicht los. Ook dit kapsel maak je weer af met veel haarlak.

4. Haaraccessoires

Een haar accessoire kan een vrij simpel opsteek kapsel extra allure geven. Ga voor accessoires met fonkelende steentjes voor het lichteffect. Een enkele speld boven op je hoofd is al voldoende om je look bijzonder te maken.

10 DIY Kapsel ideeën. Haaraccessoires
10 DIY Kapsel ideeën. Haaraccessoires

5. Een lage zijscheiding

Een lage zijscheiding maakt je look direct modern. Breng het haar laag over je voorhoofd naar de andere kant van je hoofd. Blijft het niet zitten, zet het dan vast met een speldje. Dit is één van de beste manieren om je haarlook snel en eenvoudig te updaten.

10 DIY Kapsel ideeën. Een lage zijscheiding
10 DIY Kapsel ideeën. Een lage zijscheiding

Klik op pagina 2 hieronder om verder te gaan!

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE