In Tokyo. Love these pics!

Regenachtige dag in Tokyo

Wat doe je op een regenachtige morgen tijdens de Tokyo Fashion Week met een kalender als gatenkaas en een fotograaf aan je zij? Poseren natuurlijk! Deze foto’s maakte Alessio Cristianini van mij.

De hotelkamer was onze studio. De make-up heb ik zelf gedaan. Het haar heb ik in een kapsalon in Shibuya 109, één van de meest trendy warenhuizen hier in Tokyo, laten doen. Niemand sprak er Engels. Ik heb met handen en voeten moeten uitleggen hoe ik mijn haar wilde, maar het zat uiteindelijk wel helemaal perfect.

Ik ben superblij met deze foto’s. Op de foto hierboven en hieronder draag ik een witte blouse met een zwart kraagje zoals je die nu vaak ziet. Op de derde foto een opgewerkt jaren ’70 hesje van Zara.

Regenachtige dag in Tokyo
Regenachtige dag in Tokyo

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “In Tokyo. Love these pics!”

  1. Vooral derde foto is heel mooi, mooie kleuren. Heel leuk om een fotoshoot van jezelf te hebben, maar daarvoor zou ik eerst nog 15 kilo moeten afvallen.

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend