Breakfast at Corneliani’s. De Milano Fashion Week


corneliani-zomer-2015-04 corneliani-zomer-2015-05 corneliani-zomer-2015-06 corneliani-zomer-2015-07 corneliani-zomer-2015-08De eerste dag van de modeweek is altijd even inkomen. De eerste show is het ergst :-) Daar kan ik echt vreselijk tegenop zien (iedereen heeft dat trouwens). Maar ben je er eenmaal, dan gaat het vanzelf. Bovendien maakte Corneliani – het modehuis dat de spits afbeet – het ons wel heel gemakkelijk. De show was in de tuin van een antiek kerkje en de gasten werden onthaald op een smakelijk ontbijtje aan één van de vele ronde tafels. Grote witte ballonen zorgen voor een onirisch effect en de modellen showden op de live noten van de vleugel die onder de bogen van de galerij stond. Heel suggestief. Een goed begin met een zeer goed gekleed modepubliek. O ja, en een mooie collectie. Maar daarover op ADVERSUS binnenkort meer.

MAANDHOROSCOOP
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop.
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
Horoscoop
 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
GESPONSORDE LINKS
MEER OP TRENDYSTYLE
Het achterlaten van een reactie is volkomen anoniem. We verzamelen geen enkel gegeven van je. Reacties worden eerst door ons gelezen en pas na onze goedkeuring geplaatst.
 

1 gedachte over “Breakfast at Corneliani’s. De Milano Fashion Week”

Reacties zijn gesloten.

Send this to a friend