Zou jij twee maanden zonder make-up kunnen?

Misschien heb je je afgevraagd waarom onze quickpoll van de week ‘Zou jij twee maanden zonder make-up kunnen?’ luidt. Deze vraag is geïnspireerd door het Amerikaanse initiatief ‘The Naked Face Project’ van Caitlin Boyle en Molly Barker.

Caitlin Boyle (27) en Molly Barker (51, triatleet) zijn samen, via verschillende projecten, actief op het gebied van eigenwaarde. Zij richten zich vooral tot tieners die zich om één of andere reden niet ‘mooi’ voelen. Het punt is, aldus Boyle op de website ‘Operation Beautiful’, dat we allemaal mooi zijn. You are enough… just the way you are! is één van haar slogans. Een van de actiepunten van Boyle is haar publiek aanraden om stickers (of post-its) op de spiegels om je heen te plakken waarop je bemoedigende teksten als ‘You are beautiful’ schrijft.

Samen met Molly Barker riep Boyle alle vrouwen van de VS op om twee maanden make-up en andere cosmetica als deodorant of scheermesjes te laten staan. Inmiddels zijn de twee ‘no make-up’ maanden verstreken. Vandaag (1 april) is het de laatste dag van ‘The Naked Face Project’.

De reacties van vrouwen die hebben meegedaan waren verrassend positief. Een veel gehoorde reactie was dat het veel tijd en geld bespaarde. Een andere vrouw zei dat haar huid zonder make-up nog nooit zo mooi was geweest. Wat men wel miste was het wegscheren van okselhaar en deodorant. Hygiëne bleek belangrijker dan mooi-maak-producten. Maar over het algemeen zouden de vrouwen zich zonder make-up goed hebben gevoeld.

Wat denken jullie ervan? Zouden jullie zonder make-up kunnen? En zonder scheren en deodorant?

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

Reacties zijn gesloten.

MEER OP TRENDYSTYLE