Baci uit Milaan!

Nu de modeweken voorbij zijn, heb ik eindelijk tijd om het materiaal dat ik de afgelopen tijd verzameld heb te bekijken en te verwerken. De modeweken zijn inspirerend maar laten maar weinig ruimte voor andere dingen over. Vandaag stuitte ik op deze foto’s die ik na afloop van de show van Sportmax (herfst winter 2012 2013) in Milaan maakte. De topmodellen Ruby Aldridge en Aymeline Valade laten zich na afloop van de show even gaan en wij hielden er vrolijke foto’s aan over. Eindelijk een glimlach na al die starre catwalkgezichten. En zoete kussen… Sexy red kisses uit Milaan!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE

Reacties zijn gesloten.