Zonnebrillen trends. Sla je slag :-)

zonnebrillen-trends-zomer-2015-01
Lily Donaldson (links) en Karlie Kloss (rechts) kiezen voor ronde modellen

De zomer is goed en wel begonnen. Eén van de hoogpuntjes tijdens de ‘warme weken’ is de uitverkoop. Het is dé gelegenheid om op de valreep nog even wat ‘hebbedingen’ aan te schaffen. Zoals een coole zonnebril waar je nog heerlijk – als het goed is – een paar maandjes plezier van kunt hebben.

Met klassiekers kan het niet misgaan. Zo doen Wayfarers en pilotenbrillen van Ray-Ban het nog altijd goed. Heb je meer zin in een ZOMER 2015 TOPPER kijk dan eens bij de brillen van Dior en Chloé. En houd je niet van merken (helemaal met je eens) concentreer je dan op het model. Kijk uit naar dikke, ronde monturen zoals topmodellen (zoals Karlie Kloss en Lily Donaldson) ze op dit moment graag dragen. Crèmekleurige monturen zijn ook heel mooi en staan zacht in je gezicht.

Gekleurde monturen en gekleurde glazen zijn deze zomer op z’n retour. Alleen BLAUWE OLIEGLAZEN doen nog mee (maar volgens ons is ook dit een trend die snel zal overwaaien).

zonnebrillen-trends-zomer-2015-06
De zonnebrillen van Chloé zomer 2015 hebben een hoog vampgehalte
zonnebrillen-trends-zomer-2015-07
Zo seventies! Zonnebril van Chloé zomer 2015
zonnebrillen-trends-zomer-2015-05
De klassiekers van Ray-Ban doen het altijd goed!
zonnebrillen-trends-zomer-2015-04
Een licht montuur is superchic
zonnebrillen-trends-zomer-2015-03
De pilotenbril van Ray-Ban. Nog een klassieker waarmee het niet mis kan gaan!
zonnebrillen-trends-zomer-2015-02
Deze zonnebril van Dior is de zomerhit van 2015!

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw
ADVERSUS
ADVERSUS

LEES ADVERSUS, MANNEN MODETRENDS, KAPSELS EN MODELLEN

Kapsels en lichaamsverzorging man 2022. De nieuwste mannenmode trends 2022, fitness, auto's en lifestyle man op ADVERSUS. KLIK HIER!

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP TRENDYSTYLE