Trendystyle.net | Fashion trends | Street style vrouwen | Zo fake kan streetstyle zijn :-)

Zo fake kan streetstyle zijn :-)

Streetstyle is… de mode van de straat. Toch? De afgelopen jaren is het steeds meer …

streetstyle-gucci-winter-2015-01

Streetstyle is… de mode van de straat. Toch?

De afgelopen jaren is het steeds meer het synoniem geworden voor wat het modepubliek naar de modeshows draagt. We bedoelen hier de genodigden voor de modeshows, vakmensen die zich uit hoofde van hun beroep volgens de laatste mode kleden.

En wat is het nu? Mogen we een nieuwe definitie geven?

Streetstyle is nu vooral ook: de opvallende outfits van de niet-genodigden die zich op straat rond de show locaties vertonen in de hoop gefotografeerd te worden. Deze outfits voldoen aan één belangrijk criterium: ze moeten de aandacht van de streetstyle fotografen trekken.

Terwijl de genodigden voor de shows zich naar binnen haasten, steken de niet-genodigden in hun opvallende outfits tien keer de(zelfde) straat over om op te vallen en een mooi modeplaatje te vormen. En als de show begint… gaan ze koffie drinken in een bar in de omgeving. Pas na de show mixen ze zich weer met het modepubliek, wederom in de hoop gefotografeerd te worden.

Streetstyle. Lekker spontaan, ja. Of toch niet?

streetstyle-gucci-winter-2015-02 streetstyle-gucci-winter-2015-03

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE