De wonderbaarlijke wereld van de Italiaanse modeontwerper Antonio Marras

Eén show willen we tijdens de Milan Fashion Week absoluut niet missen en dat is die van de Italiaanse modeontwerper Antonio Marras. Deze ontwerper weet elke keer weer een magische sfeer te creëren. Zijn collecties zijn pure poëzie. BEKIJK DE VIDEO HIERBOVEN.

Ook dit keer waren we al vroeg backstage waar we de ontwerper interviewden. ‘De collectie voor lente zomer 2017 is een hommage aan de fotograaf Malick Sidibé‘, vertelt Marras, ‘en neemt ons mee naar het Afrika van de jaren ’50 en ’60.

Al tijdens de generale repetitie werd duidelijk dat het weer een supershow zou gaan worden. Op de catwalk zagen we niet alleen modellen maar ook Afrikaanse dansers en danseressen. Om half 10 ’s morgens was het backstage al swingen! Zelfs de modellen ontkwamen niet aan Antonio Marras’ betoverende sfeer.

Bekijk de video en de foto’s. Puur genieten!

Antonio Marras Fashion Show
Antonio Marras lente zomer 2017, ph. Charlotte Mesman
Antonio Marras Fashion Show
Antonio Marras lente zomer 2017, ph. Mauro Pilotto

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen. Klik hier

Heb je ons iets te zeggen? Schrijf ons! Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

 
MEER OP TRENDYSTYLE

Op dieet? Maak deze fouten niet!

Als je besluit op dieet te gaan, dan is het belangrijk om het goed aan te pakken. Een dieet is geen spelletje. Het gaat om je gezondheid! De media hebben de neiging er luchtig…

GESPONSORDE LINKS