Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Maak deze fout tijdens het epileren van je wenkbrauwen niet

Maak deze fout tijdens het epileren van je wenkbrauwen niet

De wenkbrauwtrends voor 2022? Grillig (niet zoals de roklengtes). De trends onderling lopen sterk uiteen. Wat te doen? Of beter nog: wat niet te doen? Maak deze fout niet!

Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwtrends 2022. Maak deze fout niet. Foto ADVERSUS

Vandaag de dag zijn de wenkbrauwtrends grillig. In de vorige eeuw zat er een zekere lijn in; je zag de ene wenkbrauwvorm langzaam overgaan in de ander. Nu is dat wel anders. In het tijdperk van internet en fast fashion volgen de trends elkaar razendsnel op en springen we van de hak op de tak.

Nu eens dicteren de wenkbrauwtrends dunne wenkbrauwen (yep, ze zijn er weer, mede dankzij Bella Hadid), dan weer vol, dan weer natuurlijk. Het is bijna niet bij te houden. Bovendien verschillen de trends onderling sterk. De wenkbrauwen backstage bij de modeshows bijvoorbeeld zijn vaak veel natuurlijker dan de zogenaamde Instagram-brows.

De bottom line voor 2022 is: natuurlijke wenkbrauwen

Wenkbrauwtrends
Wenkbrauwtrends. Maak deze fout niet! Modeshow: Altuzarra. Foto: Mauro Pilotto

Als jong bent, wil je misschien de wenkbrauwtrends op de voet volgen en experimenteer je met vormen en moderne technieken als microblading en brow lamination. Maar naarmate de jaren verstrijken, heb je meer baat bij een vrije klassieke vorm die je al naar gelang de ontwikkelingen in de wenkbrauwtrends hier en daar eventjes licht bijschaaft. Het mooiste is het als je een eigen, unieke vorm vindt die jouw signatuur wordt.

Let wel, het is natuurlijk wel altijd goed op de hoogte te zijn van de allernieuwste wenkbrauwtrends. Niemand wil er ouderwets bijlopen. Die trends interpreteer je vervolgens op een zodanige manier dat je wenkbrauwen een eigentijdse vorm hebben die het beste bij jou past, al dan niet met trendy twist.

Wenkbrauwtrends
Wenkbrauwtrends. Maak deze fout niet! Modeshow: Atlein. Foto: Mauro Pilotto

Die trendy twist zit ‘m zoals altijd in de details. Zo zien we in de wenkbrauwtrends voor 2022 steeds vaker langere wenkbrauwen die niet al te ver uit elkaar staan. Wil je je wenkbrauwen up-to-date houden, haal dan dus niet teveel haartjes bij de binnenste wenkbrauwhoeken weg.

Natuurlijk hoef je niet voor het Frida Kahlo effect te gaan, maar de wenkbrauwtrends voor 2022 zijn wel ‘een beetje meer Kahlo’, om het zo maar te zeggen, dan voorheen. Er zijn zelfs bloggers die de monobrow promoten, maar zover zouden wij niet willen gaan.

Maak deze fout niet: haal niet teveel haartjes bij de binnenste wenkbrauwhoeken weg!

Wenkbrauwtrends
Wenkbrauwtrends. Maak deze fout niet! Modeshow: Cédric Charlier. Foto: Mauro Pilotto

Maar nogmaals, maak de ruimte tussen je wenkbrauwen niet te groot.

Afgezien van de wenkbrauwtrends voor 2022 is het gewoon niet mooi als je wenkbrauwen te ver uit elkaar staan. Je neus lijkt er breder door en je ogen lijken verder uit elkaar te staan. Bedenk dus goed wat je doet als je weer eens met je pincet in de hand klaarstaat om haartjes uit te trekken!

TRENDYSTYLE

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE