Trendystyle.net | Beauty, make-up en kapsels | Make-up trends | Wenkbrauwen trends. Boyish, natuurlijk en 3D!

Wenkbrauwen trends. Boyish, natuurlijk en 3D!

Wat voor vorm hebben jouw wenkbrauwen en hoe maak jij ze op? Soms kan het …

wenkbrauwen-trends-02
Dsquared2 herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Wat voor vorm hebben jouw wenkbrauwen en hoe maak jij ze op? Soms kan het nieuwe inspiratie geven om verandering in je routine te brengen. Neem je wenkbrauwen eens onder de loep. Michele Magnani, topvisagist en Global Senior Artist M.A.C, vertelt ons over de allernieuwste wenkbrauwen trends.

Wenkbrauwen zijn enorm belangrijk in ons gezicht. De vorm en de manier van opmaken ervan zijn aan trends onderhevig. Deze winter groomen we ze op een heel natuurlijke manier. De wenkbrauwen moeten er perfect uitzien maar volgen niet meer de geometrische li jnen van de vorige seizoen. De vorm is nogal boyish en de impact mag nooit te intens zijn.

wenkbrauwen-trends-01
Dsquared2 herfst winter 2015 2016, ph. Charlotte Mesman

Om een dergelijke look te creëren, kun je het beste met de combinatie van twee producten werken. Dat kan zijn: een oogschaduw en een wenkbrauwpotlood, of twee kleuren oogschaduw of ook twee wenkbrauwpotloden. Belangrijk is dat één product net iets lichter is dan de kleur van je wenkbrauwen en het andere precies in dezelfde kleur van je wenkbrauwen.

Met de lichtere kleur geef je je wenkbrauwen vorm terwijl je met de andere kleur volume gaat creëren. Dat doe je door de haartjes, haartje voor haartje, te kleuren. Een lichtere oogschaduw en wenkbrauwpotlood in dezelfde kleur als je brauwen is de meest eenvoudige combinatie om mee te werken. Ben je handig met kwastjes, dan kun je ook twee kleuren oogschaduw gebruiken. Of twee potloden. In de keuze van de materialen hebben we deze winter alle vrijheid, als de wenkbrauwen er maar driedimensionaal en volumineus uitzien. Vermijd een plat effect.

Als finishing touch gebruik je een brow gel. Hiermee verwijder je de residuen van poeder of potlood en bovendien fixeer je er de vorm van je wenkbrauwen mee zodat je er de hele dag geen omkijken naar hebt.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE