Trendystyle.net | Lifestyle | Weet jij wat top model Gisele Bündchen eet?

Weet jij wat top model Gisele Bündchen eet?

Eindelijk een top model dat zich er niet met de gebruikelijke woorden ‘Ik? Ik eet …

Gisele Bündchen
Weet jij wat top model Gisele Bündchen eet?

Eindelijk een top model dat zich er niet met de gebruikelijke woorden ‘Ik? Ik eet veel en word niet dik!’ vanaf maakt. Gisele Bündchen eet weinig en gezond, heel gezond. Het Braziliaanse top model heeft onlangs haar dieet dat voornamelijk vegetarisch is met de wereld gedeeld. Het dieet vereist zelfdiscipline maar ze voelt zich er goed bij. Zelfs haar echtgenoot Tom Brady is overtuigd. Al jarenlang volgen de echtgenoten het dieet.

Gisele’s dieet komt uit de koker van chef kok Allen Campbell. De kok heeft speciaal voor de familie Brady/Bunchen een menu ontworpen dat rekening houdt met de vereisten en levensstijl van alle gezinsleden.

Zo eet Gisele Bündchen

Gisele staat graag vroeg op (om 5 uur, schijnt het) en drinkt dan een glas warm water met citroen. Daarna doet ze zich tegoed aan een groente- en fruitsap van biologische afkomst, waarschijnlijk van groente en fruit uit eigen tuin.

Halverwege de morgen is het tijd voor eiwitten: eieren, vers fruit, avocado en alleen in het weekend volkoren pancakes.

Gisele’s dieet bestaat voor 80% uit biologische groenten, volkoren voedingsmiddelen, quinoa en peulvruchten. Het top model gebruikt alleen roze Himalaya zout en nooit jodiumzout. Tomaten, aubergines en paddenstoelen eet ze met mate want die kunnen ontstekingen teweeg brengen.

In de ban zijn verder alle melkproducten, geraffineerde suiker, bloem, olijfolie en glutamaat. Rood vlees eet Gisele bij hoge uitzondering. Eén keer per week is al veel. Eiwitten haalt ze uit vis en biologische kip.

Gisele staat vroeg op en gaat ook vroeg naar bed. Daarom eet ze ’s avonds tegen een uur of half 6 zodat ze niet met volle maag gaat slapen.

Conclusie

Het resultaat? Een goddelijk lijf op haar 37ste! Kunst, roep je misschien. We zijn het met je eens: moeder natuur is uiterst gul geweest met de zwoele Braziliaanse. Maar iedereen zal ook erkennen dat zo’n gift wel onderhouden moet worden. En daar is discipline voor nodig!

P.S. Volg geen DIY diëten. Volg ook niet blindelings het dieet van Gisele maar raadpleeg je huisarts of specialist voor een dieet dat afgestemd is op jouw persoon, lichamelijke conditie en levensstijl.

Deel dit artikel op jouw social media

Foto van auteur
Modetrends, kapsels en make-up trends, vrouwen en de horoscoop van de maand op Trendystyle.net, het lifestyle magazine voor de trendy vrouw

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg Trendystyle toe aan je favorieten! :-)

ADVERSUS

Lees ADVERSUS, mannen modetrends, kapsels en modellen

Kapsels en lichaamsverzorging man. De nieuwste mannenmode trends, fitness, auto's en lifestyle man op Adversus. Klik hier!
MEER OP TRENDYSTYLE